Åtte nye 1. – 5. dan

26.06.2021

Graderingsseminarene ga disse nye dan-gradene: én 1. dan, to 2. dan, to 3. dan, to 4. dan og én 5. dan.

De to siste helgene var det fullt fokus på gradering, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Det ble avholdt dan-graderingsseminar i Risør helgen 4.-6. juni for en del av de godt voksne, og det er det egen artikkel om her: https://www.mizuchi.no/wp-admin/post.php?post=1407915

Alle de andre som skulle gradere gjorde det helgen 11. -13. juni. Da var det trening fredag kveld, trening og graderinger hele lørdag, pluss halve søndag. Så mange som syv instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig.

Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Morten Lein og Karl Henning Svendsen, begge 4. dan, samt sensei Lissy Martby, 3. dan, sensei Geir Lundahl, 2. dan, sensei Rebwar Soløsten, 2. dan og sensei Ingrid Halvari, 2. dan. Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk et tidsskjema i forkant, som ble overholdt gjennom helgen.

Utøverne fikk denne gangen gjennomgang av de teknikker som var blitt undervist gjennom koronaperioden. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet på seminare som gjorde at graderingen ble bestått, eller ble ekstra god. Denne gangen også ble det brukt mye tid på kumite, bunkai og kata.

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det Zeenat Ahmed som graderte til 1. dan. Videre graderte Rebwar Soløsten og Ingrid Halvari til 2. dan, og Lissy Martby til 3. dan.

Ledelsen gratulerer alle, og spesielt vår nye dan-graderte, med vel gjennomført gradering. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans og ble et flott punktum for en turbulent koronavår.

Styret ønsker alle en god sommer!

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.