Åpent for trening for alle!

22.05.2021

Fra og med tirsdag 25. mai vil det være mulig for de over 20 år også å trene egentrening i klubben.  Du må følge de tidene som gjelder for din beltefarge.  Tidene ligger her https://www.mizu.chi.no/2021/04/28/trening-igjen-for-alle-under-20-ar/

Du følger beltefargen din og finner de tidene hvor det står “ungdom”. Disse tidene gjelder altså alle over 20 år.

Når du er i klubben  skal du holde 2 m avstand til andre. Treningen anses som egentrening, men det vil være instruktører tilstede. Det kan være maksimalt fire personer over 20 år i hver sal.

Styrkerommet kan foreløpig kun brukes av de som er medlemmer, og det kan kun være én person om gangen i rommet. Er det noen som venter på tur, så bytt på å kjøre øvelser, slik at når du trenger pause mellom øvelsene, slipper du andre til.

Stå på de siste tre ukene frem mot graderingsleiren 11. – 13. juni. Det vil ikke bli kjørt kumite eller bunkai for 20 år+ på denne graderingen, da dette krever tett kontakt og vil være i strid med smittevernregler.

Bruk maske når du er klubben og ta den kun av når du trener. Bruk masken frem til/fra plassen i hallen. Husk avstand og håndhygiene. Spray hendene med antibac før og etter trening.

Alle partier som ikke er de siste for dagen avsluttes 10 minutter før neste parti begynner, og dere som kommer på neste parti prøver å komme 5 minutter før treningstiden starter. Dette gjøres for å sluse ut de som har trent før dere før dere går inn. Vent utenfor klubben til de fra partiet før dere har kommet ut. Erfaringen vår tilsier at det er gangen som er flaskehalsen, så prøv å holde avstand der også.

Velkommen tilbake til trening!

Foto av:  Charlein Gracia on Unsplash
 
 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.