Treningssamling i kumite hos Mizuchi

19.10.2020

Sist helg var det duket for treningssamling i våre lokaler for unge kumiteutøvere fra en rekke klubber. Det kom utøvere fra Rana karateklubb (k.k.) i nord til Vågsbygd k.k. i sør. Fra Østlandet var utøvere representert fra Asker k.k., Bærum kampsport, Skedsmo k.k., WH Sportskarate Drammen og Mizuchi.

Det hele ble organisert av Jørn O. Hansen og Geir Hjerpaasen. Med som instruktører var også Lars Forberg, Gard Sælid og Gitte H. Brunstad. På vegne av klubben var også shihan Henriksen tilstede i forbindelse med matchingen på søndagen. Det var også kalt inn dommere, som dømte matching etter trening på søndagen. Dommere var Lea Hauge, Gard Sælid, Torbjørn Skagseth, Saleh Zomlot og Morten Lein.

Dommere fra v.: Saleh Zomlot, Morten Lein, Lea Hauge, Torbjørn Skagseth og Gard Sælid

Det ble trent to økter lørdag og en økt søndag med påfølgende matching. Gruppene, U13 år og 13 år+, trente i hver sin sal.

Gruppen U13 med trenere Jørn O. Hansen og Geir Hjerpaasen (noen av utøverne var ikke til stede da bildet ble tatt)

Gruppen 13 år+ med trenere Jørn O. Hansen og Geir Hjerpaasen (noen av utøverne var ikke til stede da bildet ble tatt)

Smittevernreglene sier at det kan være maksimum 20 personer i hver gruppe pluss trenere, og begge gruppene var fulle.

Med noen av landets beste trenere på plass, var det mye å plukke opp for utøverne, samt at det sosiale ble vektlagt. Lørdag kveld var det bestilt bord på Egons i Sandvika, hvor det var 27 personer fra samlingen tilstede.

Dette var samling nummer to i en rekke samlinger som skal holdes i klubbenes regi. Den forrige samlingen ble holdt hos Skedsmo k.k, i september, mens den neste skal holdes hos WH Sportskarate Drammen i november.

Vi takker trenere, dommere, utøvere og ledere for en flott helg!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.