Tre gull til Marion

05.09.2020

Klubbens utøvere gjorde det svært bra i E-karate Games 2020, som er den første konkurransen hvor det er delt inn i stilarter.

Det var liten internasjonal deltagelse i dette stilartsstevnet, og grunnet mangel på lister over hvilke kata som kunne brukes ble Marion Wester, som også deltok i shotokan, disket for bruk av kata Sansai i U16 shotokan.

Sansai blir gått av mange shotokanutøvere i åpne stevner, men den er ikke klassifisert som shotokankata. Dog gjorde arrangøren en feil ved at en annen utøver ikke ble disket med denne kataen og faktisk gikk helt til finale senere. Vi påpekte dette, og arrangøren beklaget at de hadde gjort feil med hensyn til den andre utøveren, som også skulle vært disket.

Vi foreslo at de bruker lister neste gang, og arrangøren innrømmet at det var en god idé. De ville ta tak i dette før neste stevne av denne stilartstypen.

I U16 shito ryu ble det gull til Marion, hvor hun slo Latvia i semi og Canada i finalen. Flott av Marion!

I U18 shito ryu møttes Thea Marie Løkken og Marion i finale, etter at Thea hadde slått USA og Marion slo Canada, i semifinalene. Marions motstander er hun som er ranket som nr. 2 i verden i U18 etter Marion. Det ble gull til Marion og sølv til Thea. Flott, jenter!

Arkivbilde: Foran fra v. Thea Marie A. Løkken og Marion Wester 

I shito ryu senior herrer gikk Ventor Gjuka til finale, hvor det ble tap for en meget god utøver fra Den dominikanske republikk. Vinneren her fikk shito ryu-finalenes høyeste poengsum med 25,3, mot Ventors 23,8. Ventor viser stadig fremgang i sitt arbeide med å konvertere fra shotokan til shito ryu.

Ventor Gjuka (arkivbilde)

Marion gikk til finale i shotokan U18 år, men i og med at hun ikke fikk bruke Sansai, måtte hun ta en shotokankata hun ikke kunne så bra, men det holdt til seier over Iran i finalen. Flott, og ikke minst spenstig av Marion å prøve seg i shotokankonkurransen. Hun kom til oss fra stilarten wado ryu for 2 år siden, og gjør altså nå kataer på høyt nivå fra shito ryu og shotokan også. Strålende innsats av en unik utøver!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.