Gull til Olai i E-kata

03.08.2020

Olai Fykse Johnsen tok gull i U15 i det andre E-katastevnet i Katana Intercontinental League, der han slo Østerrike i finalen. Det var påmeldt 410 fra 80 klubber fordelt på 38 nasjoner.

Gull i E-kata til Olai

Cornelius Fykse Johnsen tok sølv i U21 og bronse i de fire klassene U17-U20. I U21 tapte han for E-rankede nr. 1 fra Portugal.

Marion Wester tok sølv i U15 og U18 og bronse i klassene U16, U17, U20 og U21. Hun tapte for Frankrike i begge finalene. Marion ville more seg litt i U16 med en ny kata, Sansai, som hun ikke har brukt på dette nivået før.

De fleste av de beste på rankingen var med på damesiden, som har de største klassene, mens det er litt mindre klasser på herresiden.

Olai sin internasjonale klasse er U16 i ordinære stevner. I skrivende stund er han rangert som nr. 61 i E- kata. For Amund Hillestad og Cornelius F. Johnsen er det U18 som gjelder, og de er rangert som henholdsvis nr. 12 og 21. Marions klasse er U16, og hun er rangert som nr. 1. I E- kata får hun også i en del stevner delta i U18, som er hennes neste offisielle kataklasse for vanlige stevner. Her er hun også rangert som nr. 1.

Katana, som er en serie av stevner, har rankingfaktor 3, som de fleste andre stevnene. Dette var nummer 2 i rekken. Våre utøvere skal delta i noen faktor 3-stevner nå i august, mens neste World Series starter 9. september. World Series har rankingfaktor 10, som de eneste stevnene med den høyeste rankingfaktoren.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.