Fem gull: beste klubb i NKF E-katastevne

03.07.2020

Vi deltok med tre utøvere i det første av tre stevner i Norges Kampsportforbunds E-kata sommer-cup.

Trym Laberg Holthe (13) lyktes ikke i sine klasser denne gangen, mens Amund Hillestad (16) gikk til finalen i U18 år, U21 og senior. Han tok gull i U18, mens det ble knepent tap i U21 for samme utøver som han slo i finalen i U18. I senior ble det sølv for Amund. Han valgte å gå forskjellig kataer i alle tre finalene for å få mest mulig trening. Flott innsats av Amund!

Marion Wester (14) deltok i U16 år, U18, U21 og senior, og hun vant alle klassene. Topp av Marion, som valgte å gå kataen Heiku og sende den til alle finalene.

Marion og Amund

Det var derfor interessant å se hvordan poengene varierte mellom de forskjellige dommerpanelene for samme kata. I U16 fikk hun i finalen poengsummen 20,46, mens hun i U18 fikk 21,86. Dette er en betydelig forskjell, og som gjør av vi undrer oss over bakgrunnen for avgjørelsen blant dommerne i U16. I U21 og senior fikk hun 21,72 i begge finalene, og denne poengsummen henger på greip i forhold til den som ble gitt av dommerne i U18.

En annen merkelig ting er at de norske dommerne gir poengsummer på 20 – 22 for Marions kataer i E- stevner, mens hun i de internasjonale konkurransene får 23 – 26.

Uansett, det var flott innsats av våre utøvere, og Mizuchi var beste klubb i det første E- stevnet i NKF sommer-cup.

Vi er allerede i gang med et italiensk E- katastevne med fem av våre utøvere. Dette blir oppkjøring mot World Series 3 som starter 8. juli. World Series er den serien av stevner som samler flest utøvere i verden, og gir derfor mest rankingpoeng.

Amunds beste ranking er i klassen U19, hvor han er ranket som nr. 5.            Marions beste rankinger er i U18, U19 og U20, hvor hun er ranket som nr. 1, og i U16 som nr. 2.

Vi gratulerer utøverne, og takker Pål og Cecile Wester for alt arbeid med filming og opplastinger, og sensei Ek og shihan Henriksen for oppfølgingen av utøverne.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.