Graderingsleiren ga fire nye 1. dan

15.06.2020

Sist helg var det fullt fokus på graderingsleiren, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Det ble kjørt treninger fredag kveld, treninger og graderinger hele lørdag, pluss halve søndag. Syv instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig.

Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Varshasb Farpajoh 5. dan, sensei Morten Lein 3. dan, sensei Lissy Martby og sensei Geir Lundahl begge 2. dan, samt sensei Rebwar Soløsten og sensei Ingrid Halvari, begge 1. dan.   

Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et tidsskjema, som ble overholdt gjennom helgen.

Leirdeltagerne fikk denne gangen gjennomgang på de teknikker som var blitt undervist gjennom koronaperioden. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet, som gjorde at graderingen ble bestått, eller at de fikk en høyere klasse en de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren. Det ble denne gangen brukt mye tid på sparkteknikker, kihon-kombinasjoner og kata.

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det Aksel Offernes, Oscar Grøttland, Sverre Hustveit og Oscar Valaye som graderte til 1. dan.

Aksel, Oscar, Shihan Henriksen, Sverre og Oscar

Ledelsen gratulerer alle og spesielt våre nye dan-graderte med vel gjennomført gradering.

Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans, og ble et flott punktum for en turbulent koronavår.

Ledelsen ønsker alle en god sommer!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.