Marion i fem finaler, vant fire!

09.06.2020

Katana E-Kata tournament, arrangert av Slovenia, samlet 118 klubber fra 38 land og 750 påmeldte. Mizuchi deltok med fem utøvere.

Etter innledende runder gikk Amund Hillestad (16) til kvartfinaler og videre til semifinaler. Her ble det tap for Amund i klassen U17 år, og dermed ble det bronse.

Marion Wester (14) tapte også én semifinale, i U15 år, hvor det var likt på poeng, men tap for Marion med dommerstemmene 2 – 3. Det er små marginer blant de beste. Da ble det bronse til Marion i denne klassen.

Marion gikk til kvartfinale i U16, men tapte den for hun som senere vant klassen, med én tiendedel. Det hører med til historien at i U17 slo Marion henne i semifinalen med tre tiendedeler.

Marion gikk videre til finale i hele fem aldersklasser, i U17, U18, U19, U20, og U21. Det var skikkelig sterk motstand i alle finalene, men det ble gull i de fire aldersklassene U17, U18, U19, og U20. I U21 tok hun sølv.

Hun hadde denne gangen som mål å komme til flest mulige finaler, og hadde egentlig brukt opp de beste kataene sine på vei til finalene. «Målet ble nådd, og gullene var bonus», sier Marion.

Marion ble stevnets klart beste utøver totalt, med én 5 plass, én bronse-, én sølv- og fire gullmedaljer.

Klubben ble nr. to på medaljestatistikken av 118 klubber som deltok.

Det neste store stevnet for våre utøvere blir det tredje stevnet i World series, som starter 8. juli.

Vi gratulerer Amund og Marion med flotte resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.