Marion vant første runde

18.04.2020

Det ble klar seier til Marion over den amerikanske jenta i den pågående e-katakonkurransen.

For øvrig fikk hun høyest poengsum av alle i klassen i første runde, med kataen Anan dai. I neste runde skal Marion møte utøveren fra Kroatia som fikk nest høyest poengsum. Marion har satset på Suparimpei mot Kroatia i neste runde.

Nå har utøverne frem til kl. 12.00 lørdag 18.04 på å legge inn sin nye kata. Når begge utøverne får grønne piler på matchskjema, betyr det at alle kan gå inn og se videoene. Så har dommerne frem til kl. 12.00  søndag 19.04 til å gi poeng. Etter kl. 12.00 søndag vet vi om Marion kommer videre til kvartfinale.

Lykke til, Marion!

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.