NY info: E-kata 17. og 26. april

14.04.2020

Oppdatering 17.04.2020:

Marion slo sin amerikanske motstander og er videre til 2. runde hvor hun skal møte en sterk utøver fra Kroatia.

Filmes 17.04 og blir avgjort på lørdag 18.04.

—————————————————————————————————————-

I disse koronatider opplever man mye kreativitet. Instruktører i klubben har selv vært kreative og laget et opplegg for trening i små grupper i klubben fremover, samt et hjemmetreningsopplegg med videoer på vår hjemmeside for alle beltegrader. 47 videoer i alt.

Det siste nå er at våre beste konkurranseutøvere i kata skal prøve seg mot resten av verden i nettbaserte katakonkurranser. Følg lenken under til trekningen:

https://www.sportdata.org/karate/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=5430&ver_info_action=catauslist#a_eventheadend

Våre konkurranseutøvere har trent jevnt både via nett og etter hvert i små grupper. Nå skal de prøve seg på nettbaserte konkurranser.

Vi melder dem på, filmer dem, og sender til arrangøren, som har dommere på nett fra hele verden. Disse avgjør hvem som går videre i henhold til trekningen som er basert på samme system som man hadde tidligere med flaggdømming.

Kommer man videre i konkurransen, må man sende ny video til neste runde osv., til man kommer fram til vinnere og plasseringer nedover. Konkurransen varer over mange dager, og den har alle de vanlige klassene for kata konkurranser internasjonalt.

Dette blir kreativt og spennende å delta på for våre konkurranseutøvere i kata.

I den første konkurransene vi skal delta på er det påmeldt 53 nasjoner, og kun Marion Wester fra vår klubb fikk plass før det var fullt. Hun stiller i klassen “under 18 år”.

Den neste konkurransen går 26. april, og her deltar vi med syv utøvere.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.