Klubben er stengt inntil videre

12.03.2020

Grunnet den sterke utviklingen av koronaviruset i Norge og spesielt i Viken, har styret bestemt at vi inntil videre vil stenge klubben for organisert trening fra og med torsdag 12. mars.

Vi følger utviklingen nøye, og kommer tilbake med mer informasjon når det fra myndighetenes side anbefales at vi kan åpne igjen.

Photo by CDC on Unsplash

This illustration, created at the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), reveals ultrastructural morphology exhibited by coronaviruses. Note the spikes that adorn the outer surface of the virus, which impart the look of a corona surrounding the virion, when viewed electron microscopically. A novel coronavirus, named Severe Acute Respiratory Syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2), was identified as the cause of an outbreak of respiratory illness first detected in Wuhan, China in 2019. The illness caused by this virus has been named coronavirus disease 2019 (COVID-19).

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.