Sterk katainnsats i Boden

10.02.2020

I årets Boden Open, 8. februar, stilte Mizuchi med en liten, men knallsterk tropp. På kadettnivå stilte Marion Wester i en klasse med hele femten utøvere og gikk til topps uten å få ett eneste flagg imot seg. Siden hun fortsatt er bare fjorten år, kunne hun ikke stille i flere klasser enn denne.

Mizuchi stilte også med Amund Hillestad i juniorklassen. Der kom han til finalen, men tapte knepent 3-2. Han stilte også i 3. kyu-dan og åpen klasse, og fikk en bronse i begge klassene etter å ha tapt knepent 3-2 mot vinnerne. Den dobbelt nordiske mesteren Alexander Pagot tapte for vinneren av disse klassene. Det ble litt stang ut, men fortsatt to fine bronser- og en sølvmedalje.

Til slutt gikk Ingrid Halvari i juniorklassen. Ingrid har jobbet veldig hardt, veldig lenge, men har slitt med å få resultatene på plass. I dette stevnet, derimot, går hun helt til topps med gull i denne klassen. Det er fint å se at treningen vi gjør hver uke gir resultater. Som Amund så stilte hun også i 3. kyu-dan og åpen klasse, og igjen som Amund fikk hun bronse i begge disse klassene. Alt i alt ble det to gull, en sølv og fire bronse. Kjempefin innsats av alle utøvere i tillegg til coach og kameramenn Mikael og Hallgeir.

Medaljevinnere Amund, Marion og Ingrid med coach Mikael

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.