Sterk 9. plass til Ismail i Paris Open

27.01.2020

Før Paris Open var Ismail ranket som nummer 39 i verden. I karatens Premier League må du være blant topp 100 for å få lov til å delta, og det er satt en grense ved 64 deltagere i hver klasse.

I helgens Premier League stevne i Paris, Paris Open, bekreftet Ismail at han kan utfordre de beste i verden. I første runde møtte han en utøver fra Kosovo, som er ranket som nummer 21 i verden, og slo ham 5 – 0 etter flott fighting.

Så møtte han Japans utøver, som har vunnet World Games og flere Premier League-stevner, og som for tiden er ranket som nummer syv i verden. Ismail hadde full kontroll og vant 3 – 0.

I tredje runde møtte han Frankrike, ranket som nummer 10 i verden, og på hjemmebane er det ikke lett å slå Frankrike. Det ble da også tap, men franskmannen gikk helt til finalen. Dermed fikk Ismail rekval, møtte Saudi Arabia, ranket som nummer 12 i verden, og tapte. Dette skjedde etter en jevn match hvor Ismail var litt uheldig og ikke hadde marginene helt på sin side. Saudi Arabia gikk til bronsefinale.

Mye positivt for unge Ismail å ta med seg hjem fra et av verdens tøffeste stevner.

Styret gratulerer!

Ismail med sølvmedalje fra et tidligere stevne (arkivbilde)

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.