Gradering: fem 1. og én 2. dan

17.12.2019

Sist helg var det fullt fokus på graderingsleiren. Den ble arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Vi holdt treninger fredag kveld, hele lørdag, pluss halve søndag. Åtte instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig. Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Mikael Ek, 5. dan, sensei Morten Lein, 3. dan, sensei Karl H. Svendsen, 3. dan, sensei Lissy Martby og sensei Geir Lundahl, begge 2. dan. Hjelpeinstruktører var Rebwar Soløsten og Ingrid Halvari, begge 1. dan

Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter. De fikk et tidsskjema i forkant, som ble overholdt gjennom helgen. Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange fikk det nødvendige siste løftet, enten som gjorde at graderingen ble bestått eller at de fikk en høyere klasse enn de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren.

Denne gangen ble det brukt mye tid på bunkai og jiyu kumite-kombinasjoner, noe vi ønsker å ta mer tak i fremover på våre treninger. Det ble holdt graderinger både lørdag og søndag.

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv.

Denne gangen var det Tom Haugland, Lisa Østby-Dahl, Andreas Smith, Olai F. Johnsen og Ruben A. Løkken som graderte til 1. dan. Videre graderte Ventor Gjuka til 2. dan.

Ny dangrader desember 2019. Foran fra v.: Ruben A. Løkken, Olai F. Johnsen, Andreas Smith. Bak fra v.: sensei Lein, Lisa Ø. Dahl, shihan Henriksen, Ventor Gjuka og Tom Haugland

Ledelsen gratulerer alle og spesielt våre nye dan med vel gjennomført gradering.Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott.

Arrangementet bestod med glans og ble et flott punktum for høsten.

Ledelsen ønsker alle en god jul og et godt nytt (karate-) år!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.