Beste klubb i NM lag og Norgescup

19.11.2019

NM lag og Norgescup individuelt ble avholdt i Voksenhallen i Oslo 16. november. Medaljestatistikken er svært hyggelig lesing for vår del: syv gull, tre sølv og to bronse. Med det resultatet ble Mizuchi beste klubb.

Beste klubb (katalag gutter og Ventor var ikke med på bildet)!

NM lag

Laggull kom i kata menn åpen klasse, ved Amund Hillestad, Cornelius og Olai F. Johnsen. Guttene har jobbet hardt og bra, og på rekordtid blitt veldig bra. De vant med klar margin.

Herrelaget i kata: Olai, Amund og Cornelius

I dameklassene ble det sølv i lagkata 16 år +, og bronse i åpen på laget med Ingrid Halvari, Thea A. Løkken og Natanya Muliavan.

Damelaget i kata, klasse 16 år+: Ingrid, Natanya ogThea – på andreplass

I kumite lag fikk dessverre vårt sterke damelag ikke motstandere, mens jentelaget i 14/15 år vant, med Kaja H. Myhre, Sankavi Jeyakkumaran og Karina A. Løkken på laget. Det har vært tema i familien Løkken om hvem som skulle bli den første norgesmesteren. Karina har spådd at det blir henne, og nå skjedde det.

Kumitelag jenter 14-15 år: Karina (familiens første norgesmester), Kaja og Sankavi sto til gull

Herrelaget feide all motstand av banen. Jørn Ove tok dermed sitt 40. NM-gull, etter å ha vunnet sin kamp i finalen 11-2. Med på laget hadde han brødrene Arik og Mikael Amroun. Det hører med til historien at Arik vant sin kamp som andre mann i finalen 8 – 0 før full tid.

Det evigunge herrelaget, bestående av Jørn Ove, Arik og Mikael, tok gull

Norgecup

Her var det individuelle klasser, hvor det i kata kun var åpen klasse fra 12 år til og med seniorer. På damesiden deltok vi med Marion Wester, som noen norske dommere åpenbart ikke ser kvaliteten til, mens hun i utlandet tar medalje etter medalje. Dette burde være et stort tankekors for dem som utdanner våre dommere. I Norge er man mer opptatt av å ri regler og straffe, enn å se kvalitet på teknikker, stillinger, lås, rytme og hurtighet. Marion ble nummer 5, mens vi mener hun burde ha vunnet. 

På herresiden hadde de tre antatt sterkeste herrene havnet i samme pulje, hvor Ventor Gjuka og Cornelius F. Johnsen også var. Amund Hillestad var i den andre puljen, gjorde det veldig bra, vant den og gikk til finalen. Amund har jobbet iherdig og vært så å si skadefri i høst, og dette begynner å gi resultater. I finalen ble det tap for sterke Ruben V. Fagerland fra Sentrum karateklubb på Vestlandet. Ventor tok bronse.

I Norgescup-kata tok Amund sølv og Ventor bronse, mens Ruben tok gull

Et tankekors for dommerkomiteen er at han blir nedvurdert når han går shito ryu-kataer, fordi han opprinnelig lærte shotokan, og shotokan-dommere i Norge ønsker at han skal gå shotokan-kataer. For oss en merkelig innstilling, og vi som kan shito ryu-kataer ser at han gjør disse meget bra. Disse utførelsene får han godt betalt for i utlandet, hvor ingen kjenner til at han opprinnelig er shotokan-utøver. Nok en ting for dommerkomiteen.

I kumite ble det gull til Henrik W. Hansen i åpen klasse 12/13 år, gull til Sankavi i åpen klasse 14/15 år og til Mithusiya Jeyakkumaran i åpen klasse senior. Mikael Amroun slo bror Arik i en svært jevn finale, 2-2, for senior herrer. Jørn Ove hadde valgt å stå over individuelt.                           

Henrik ble best i åpen klasse, 12-13-år

Coacher denne gang var Jørn O. Hansen og Rasmus Verlo, mens vi deltok med dommerne Morten Lein, Erik J. Berg og Saleh Zomlot.

Styret gratulerer med flott innsats og strålende resultater!

Plassering Klubb Gull Sølv Bronse # medaljer
1. Mizuchi
karateklubb
7 3 2 12
2. Rana
karateklubb
5 2 1 8
3. Sarpsborg
karateklubb
4 6 3 13
4. Vestnes Varfjell
IL kampsport
3 0 2 5
5. Troll
karateklubb
bushido
1 2 7 10
6. Sentrum
karateklubb
1 0 0 1
6. Stavanger
karateklubb
1 0 0 1
8. Tiger
karateklubb
0 2 3 5
9. Skedsmo
karateklubb
0 2 1 3
10. Vågsbygd
karateklubb
0 1 2 3
10. Os kobudokan
karateklubb
0 1 2 3
12. Asker
karateklubb
0 1 1 2
12. Sentrum
kampsport
Sarpsborg
0 1 1 2
12. Sakura
karateklubb
0 1 1 2
15. Haugesund
karateklubb
0 0 1 1
15. Oslo
karateklubb
0 0 1 1

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.