Beste dame- og herreutøver og klubb

05.11.2019

Østlandscup 4 gikk av stabelen i Sandbakkhallen, Skjeberg 2. november med deltagelse fra seksten klubber og 148 påmeldte. Vi deltok ikke med våre seniorer, men det gror tydeligvis godt bak dem.

Det var mye å glede seg over for klubben. I barneklassene 10 år og yngre, får alle gå to kamper og i kata to runder, uten rangering sammenlagt. I disse klassene vant Celine og Martin W. Hansen sine to kamper i kumite, samt at Martin også deltok i kata og vant begge katarundene.

Martin var best i kumite i klassen 10 år (arkivbilde)
Celine vant sine to kamper i klassen under 10 år (arkivbilde)

I 11-årsklassen er det rangering, og her vant vår nye utøver Majra Trako både kata og kumite for jentene, mens Ruben A. Løkken vant kata for gutter.

Marja tok gull i både kata og kumite i klassen 11 år…
…..og Ruben tok gull i kata

I 12/13-årsklassen vant Marion Wester og Henrik W. Hansen sine kataklasser.

Marion vant kataklasssen sin…..
….og Henrik vant kata-og kumiteklassene for 12-13-åringer

I klassen14/15 år gutter kata tok vi gull, sølv og bronse ved henholdsvis Cornelius F. Johnsen, Leonard Holter og Olai F. Johnsen.

Trippel seier i kata: Cornelius gull, Leo sølv og Olai bronse

I klassen jenter 16/17 kata ble det litt stang ut for Ingrid Halvari og Thea A. Løkken, som ble henholdsvis nummer fem og fire. Begge blir bedre og bedre, og hadde knepne tap.

Amund Hillestad fikk ikke motstandere i kata 16/17 år, så han måtte konkurrere mot seniorherrene. De ble for sterke for ham. Men, Amund trener bra for tiden og nærmer seg seniorene steg for steg.

I klassen kumite for gutter 12/13 år ble det igjen gull på Henrik, som viste en rekke flotte teknikker og kombinasjoner. Seiere i både kata og kumite ga Henrik premien som beste utøver på herresiden.

“Beste utøver”-premiene gikk til Sankavi og Henrik

Jentene gjorde det også sterkt i kumite. I 14/15 år åpen klasse, vant Sankavi Jeyakkumaran foran Karina A. Løkken, mens Kaja H. Myhre ikke helt hadde marginene på sin side. Klassen var den største på damesiden, og derfor fikk Sankavi prisen som beste kvinnelige utøver. Det var ingen jenter fra 12 år og oppover som hadde kombinasjon av kata- og kumitemedaljer som ellers kunne fått prisen.

Sølv til Karina (venstre) og gull til Sankavi (midten) i kumite

Mithusiya Jeyakkumaran tok sølv i klassen 16/17 år åpen klasse, mens hun sammen med søsteren Sankavi og Kaja tok gull i lag for jenter u.18 år.

Mithusiya (venstre) tok sølv i kumite….
…og gull i lagkumite sammen med Kaja (venstre) og Sankavi (høyre)

Slik så medaljestatistikken ut for de fem beste klubbene:        

Plassering KlubbGullSølvBronse
1. Mizuchi karateklubb 9 3 1
2. Sentrum Kampsport Sarpsborg 2 3 1
3. Tiger karateklubb  2 2 2
4. Troll karateklubb 1 3 1
5. Moss karateklubb 1 1 3

Takk til dommere Morten Lein, Erik J. Berg og Saleh Zomlot, samt coacher Jørn O. Hansen og shihan Henriksen. Styret gratulerer alle med topp innsats og resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.