Flott seminar og feiring i Karlstad

23.10.2019

Helgen 15.-17. oktober reiste en liten tropp fra klubben til Karlstad, Sverige, for å delta på seminar med tre ganger verdensmester i kata, sensei Mie Nakayama. Utøvere var Ingrid Halvari, Amund Hillestad, Marion Wester og Ruben V. Fagerland. Sistnevnte er fra Sentrum karateklubb, men trener en del i klubben vår. Trenere som var med var sensei Mikael Ek og shihan Henriksen. I tillegg var det en del foreldre med.

Sensei Mie Nakayama, Ruben og våre utøvere
Foreldre: Cecile og Anne

Seminaret gikk lørdag og søndag, mens det på lørdag kveld var feiring av Karlstad karateforening som fyller 50 år i år. På seminaret var det ca. 60 deltagere lørdag og søndag på voksengruppa. Utøverne var fra Sverige, Østerrike og Norge.

Seminar med Mie Nakayama: Voksne deltagere på søndagen

Sensei Nakayama øste av sine kunnskaper, og det var kata Nipaipo og Papuren som ble «dissekert». Nakayama hadde med seg en ung, meget god katautøver, samt at fru Okamura var med. Den unge japaneren, Inoue (uten slektskap til avdøde Soke Inoue), var en meget god katautøver. Skarp og ren i teknikkene som få. En fornøyelse å se.

Shihan Henriksen representerte oss under jubileumsmiddagen (nr. 4 fra høyre)
Våre utøvere i front

Svært nyttig og lærerikt, og det sosiale stod også til topp karakter.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.