Fire nye 1. og én ny 3. dan

19.06.2019

Sist helg var det fullt fokus på graderingsleiren som ble arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway. Denne er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Det ble kjørt treninger fredag kveld, hele lørdag, pluss halve søndag. Åtte instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig. Leder for seminaret var, som alltid, shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Varhasb Farpajoh 5. dan, sensei Mikael Ek 5. dan, sensei Morten Lein 3. dan, sensei Karl H. Svendsen 3. dan, sensei Lissy Martby og sensei Geir Lundahl, begge 2. dan. Hjelpeinstruktører var Rebwar Soløsten og Ingrid Halvari, begge 1. dan. Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et tidsskjema som ble overholdt gjennom helgen.

Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet som gjorde at graderingen ble bestått, eller at de fikk en høyere klasse enn de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren.

Det ble denne gangen brukt mye tid på bunkai og jiyu kumite-kombinasjoner, noe vi ønsker å ta mer tak i fremover på våre treninger.

Det ble holdt graderinger både fredag, lørdag og søndag. Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv.

Denne gangen var det Truls Berhardsen, Ferdinand S. Lund, Nathania Vijayanti Muliwan og Marion Wester som graderte til 1. dan. Videre graderte Naomi Ichihara Røkkum til 3. dan.

Fra ventre: Ferdinand, Nathania og Truls ble gradert til 1. dan.
Marion, 1. dan og shihan Henriksen
Naomi ble gradert til 3. dan

Ledelsen gratulerer alle og spesielt våre nye dan-graderte med vel gjennomført gradering.

Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott.

Arrangementet bestod med glans, og ble et flott punktum for våren.

Ledelsen ønsker alle en god sommer!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.