8 gull, 4 sølv, 1 bronse og beste klubb i RM

29.04.2019

Regionsmesterskapet 2019 gikk av stabelen i Oslo lørdag. Dessverre gikk det samtidig med en treningsleir i Sarpsborg som var viktig for mange. Vi og mange andre klubber deltok derfor med begrenset antall, samt at noen klubber ikke deltok i det hele tatt i Regionsmesterskapet. Men, tross alt, 10 klubber stilte til start. Vi deltok med 11 ungdom-, kadett- og juniorutøvere i 10 klasser.

Katagjengen med shihan Henriksen bak
Karina, Kaja, Mithusiya, Sankavi, og bak: en meget blid shihan Henriksen

Kata

I kata ble det i ungdomsklassen for herrer sølv på Olai Fykse Johnsen. Olai er ny i konkurransesammenheng, og forsøkte seg på avanserte Chatanyara Kushanku i finalen. Med litt mer trening kan det tas et steg opp på pallen. Flott innsats av Olai.

Olai tok sølv

I kata ble det i ungdomsklassen for herrer sølv på Olai Fykse Johnsen. Olai er ny i konkurransesammenheng, og forsøkte seg på avanserte Chatanyara Kushanku i finalen. Med litt mer trening kan det tas et steg opp på pallen. Flott innsats av Olai.

I jenter ungdom var igjen Marion Wester suveren, denne gangen med to kataer hun ikke har gått i konkurranse før. Hun jobber hardt og fokusert, og vi gratulerer!

Gull til Marion

I gutter 14/15 år deltok vi med Amund Hillestad og Cornelius Fykse Johnsen, og de møtte hverandre i finalen, hvor Cornelius trakk det lengste strået. Jevnt, og topp innsats av begge!

Gull til Cornelius (til høyre) og sølv til Amund

I jenter 14/15 år deltok Kaja Hammer Myhre, som vant. Flott Seienchin, men med mer katatrening har hun mer inne. Vi gratulerer!

Gull til Kaja i kata

I jenter 16/17 år ble det bronse til Ingrid Halvari, som gikk en av sine beste Papuren i den ene runden. Flott, Ingrid!

Bronse til Ingrid

Kumite

I kumite jenter 12/13 år gjorde Karina Akselvoll Løkken det veldig bra, og vant både vektklassen og åpen klasse. Hun utførte solide gyaku tsukier, og hun prøver å utvide repertoaret. Vi gratulerer!

Gull til Karina

I jenter 14/15 år var Kaja H. Myhre og Sankavi Jeyakkumaran suverene, og gikk til finaler i både -54 kg og åpen klasse. Begge finalene ble vunnet av Sankavi, som fikk prisen som beste utøver på damesiden. Vi gratulerer begge!

Gull til Sankavi og sølv til Kaja
Beste utøver på damesiden: Sankavi Jeyakkumaran

I jenter 16/17 år gikk Mithusiya Jeyakkumaran til finale og vant denne. Litt ute av trening, og har mye mer inne dersom hun får trent mer fremover. Likevel, flott av Mithusiya!

Mithusiya på førsteplass

Sum ble da beste klubb, beste dameutøver, åtte gull, fire sølv og én bronse. Vi gratulerer!

Nest beste klubb ble Tiger k.k. med tre gull, tre sølv og tre bronse. Kristian Hjerpaasen fra Asker k.k. sønn av Mizuchis første Kongepokalvinner, Eirik Hjerpaasen, fikk prisen som beste utøver på herresiden, med gull i vektklassen og åpen klasse.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.