Medaljesterkt i Østlandscup

08.03.2019

Østlandscup 2 ble hold i Sarpsborghallen, og vi hadde med en ivrig gjeng denne gangen også.

Dommer Erik sammen med en del av medaljevinnerne fra Mizuchi

I klassene kata 7-10 år hadde vi med Martin Walstad Hansen (se bilde over) og Ruben Løkken. I disse klassene går alle to runder. Både Ruben og Martin vant begge sine katarunder.

I kumite 7-10 år gikk Celine Walstad Hansen (se bilde over) og Martin Walstad Hansen to kamper hver.  Begge to vant begge sine kamper, så det var bra jobba.

Oscar Tallaksen Valayé stilte i kata 11 år og vant sine to første runder. Dermed var han klar for finalen. Her ble det litt for tøft, så da ble det sølv.

Oscar tok sølv i kata

Amund Hillestad gikk sterkt i kata 14-15 år og tok en fin 3. plass, mens Marion Wester (se første bilde over) fikk en 2. plass i kata 12-13 år.

Amund på tredjeplass i kata

Henrik Walstad Hansen stilte i både kata og kumite 12-13 år, gikk flere kamper og vant begge klasser. Det er meget sterkt og resulterte i bestemannspremien på herresiden. Dette var moro.

Gull i kumite og bestemannpremie til Henrik

Olai Fykse stilte i kata 12-13 år. Han vant to runder og møtte Henrik i finalen. Siden Henrik vant, ble det altså en sterk 2. plass.

Gull til Henrik og sølv til Olai i kata

Ventor Gjuka stilte i kata senior. Det er moro å se utviklingen til Ventor. Han blir bare bedre og bedre, og denne gangen gikk han helt til topps.

Gull til Ventor i kata

Så var det Karina Løkken og Sankavi Jeyakkumaran i kumite åpen klasse jenter 12-13 år.

Karina og Sankavi fikk henholdsvis sølv og bronse i kumite

Disse jentene blir bare bedre og bedre, men føler seg nok tryggest med coachen i ryggen. Denne gangen ble det 2. plass på Karina og 3. plass på Sankavi. Bra jobba, jenter!

Mithusiya Jeyakkumaran gikk hele veien denne gangen i jenter 16-17 år -55 kg og tok like så godt gullet.

Kumitegull til Mithusiya

Arik Melkersen Amroun var vår sistemann i dag. Han tok greit seieren i første kamp med 9-1.

Glad Arik med førstepremien i kumite

I finalen kommer han litt seint i gang, men tålmodig henter han inn ett og ett poeng og vinner til slutt. Nok en sterk prestasjon.

Takk til våre dommere Morten Lein og Erik Johan Berg for super innsats!

Gratulerer til alle sammen! Mizuchi tok fem gull, fire sølv og to bronse og ble nest beste klubb, bare slått av Sarpsborg Karate Klubb. Gratulerer til Sarpsborg KK!