Serie A Salzburg 2019

04.03.2019

Over 2000 deltagere fra 99 land var påmeldt i OL-kvalifiseringsstevnet i Salzburg helgen 1.-3. mars (se her)

Tilde, Eirill, Ronja og Gitte støtter hverandre før kamp

Av disse var fire utøvere fra Mizuchi karateklubb: Gitte Helene Brunstad, Eirill Bungum, Tilde Eriksen Eine og Ronja Linneà Bævre Ek. Gitte startet veldig bra ved å vinne den første kampen. Hun tapte deretter neste og måtte dermed se seg slått. Eirill, Tilde og Ronja tapte i sine første kamper.

Ronja, Mette,Tilde, Eirill og Gitte – og litt Mozart

Alle fire gikk gode kamper og fikk med seg nyttig informasjon hjem. Alle erfaringer tas med videre i kommende forberedelser. Det var et prikkfritt arrangement og svært moro å være tilstede blant så mange gode idrettsutøvere. Det er et privilegium å få reise med disse jentene; alltid god tone og positiv innstilling. Tap snus til seier når evnen til å ta imot nye kunnskaper er til stede. Nå rettes fokuset mot trening og noen småjusteringer før jentene er klare for NM om to uker.

Mikael Ek

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.