Mizuchiutøvere trener muay thai i Thailand

01.03.2019

Kim Skretting, som er 50 ganger norgesmester og innehaver av tre kongepokaler, og Tine Henriksen, som er 21 ganger norgesmester og instruktør på sommerleiren vår på Kreta, hadde dratt til Thailand for blant annet å trene muay thai med noen av verdens beste. Shihan Henriksen ordnet trening og alt det praktiske for dem. Han viste dem også rundt blant annet til noen av hans favorittøyer. Shihan har etter hvert opparbeidet seg et solid kontaktnett innen muay thai i Thailand og kan mye om landet generelt.

Andre aktiviteter i Cha Am

Med en del erfaring fra kickboksing og mye fra karate, ble ikke overgangen til muay thai så stor for jentene, selv om det er en del prinsipielle forskjeller. Og selvfølgelig, den største forskjellen er trekken på alle teknikker vi har i karate, sammenlignet med full treff i muay thai, lik det i kickboksing. I og med at jentene trener kickboksing nå etter avsluttede karrierer innen karate, gikk overgangen til muay thai lettere enn forventet. De fikk også gleden av å trene med Thalayngern, regjerende verdensmester i sin klasse.

Thalayngern hjelper Kim med hanskene

Det ble en spennende erfaring for jentene, som faktisk imponerte thaiene med teknikk, hurtighet og kraft etter hvert.

Thalayngern jobber med Kim og Tine

Kim hadde med seg sine to sønner, og begge jentene hadde med venninner som var helt uerfarne i kampsport. Shihan Henriksen ordnet med instruktører for disse også. Imnstruktøren til sønnene var ingen ringere enn en av de mest aktive dommerne, trener og tidligere fighter, Somjet.

Somjet jobber med Odin og Viljar
Thalayngern, Kim,Tine, Ingvild, Christine, Chay

Det var en fornøyd gjeng som forlot Thailand, rik på nye opplevelser.

Tid for øybesøk til Koh Phayam

Geir Henriksen

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.