Mange medaljer i Ishøy cup, gull i kata

24.02.2019

Helgens konkurranse, Ishøy Cup, resulterte i fem gull-, én sølv- og tre bronsemedaljer til Mizuchi. Så igjen var det fine resultater av Mizuchis utøvere.

Eirill, Vanesa, Ronja, Gitte, Ingrid, Tilde og Ventor. Coach Mikael Ek til venstre. Henrik W. Hansen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Takk til Ishøy karate for et veldig bra gjennomført stevne. Arrangementsmessig er det av de beste i Europa. Vi opplevde tre dager med topp prestasjoner og et kvalitetsmessig stevne av høy klasse.

Helgen startet med kata på fredag der det ble gull til Marion Wester i klasse 12 – 13 år. Dette er første gang noen norsk utøver vinner gull i kata i Ishøj Cup etter at de tok inn kata for noen år siden.

Marion tok Norges første katagull i Ishøy!

Med internasjonalt lisensierte dommere fra en rekke nasjoner i dommerpanelet, er det en flott anerkjennelse av Marions kataer i klassen med 23 utøvere fra seks nasjoner.

Ingrid Halvari i klasse junior og Ventor Gjuka i junior og senior deltok for første gang på dette stevnet. De måtte se seg slått, men de kommer sterkere tilbake.

Ronja Ek gikk mange kumitekamper. Dette resulterte i gull i klassen under 21 år, – 61 kg, bronse i senior, – 61 kg, sølv i åpen senior. Hun ble kun slått av klubbvenninne Gitte.

Gitte Helene Brunstad tok gull i senior – 68 kg, gull i åpen senior og gull i lag. Gitte må se seg svært fornøyd med helgens gjennomføring. Hun presterte karate på et høyt internasjonalt nivå og vant suverent alle sine kamper.

Tilde Eriksen Eine var i topp form og gikk svært overbevisende. Hun tok en bronse i senior – 68 kg og var i tillegg med på laget som tok gull.

Vanessa Gjuka tok bronse i under 21 år- 61 kg, og var også med på det seirende kumitelaget.

Eirill Bungum gikk mange tøffe kamper, men hadde ikke helt formen inne denne helgen. Hun kommer sterkt tilbake og skal i ilden med flere av jentene allerede neste helg med serie A stevne i Salzburg, Østerrike.

Henrik Walstad Hansen startet i klasse under 14 år -45 kg søndag. I en klasse med mange gode utøvere gikk han helt til semifinalen, men tapte dessverre denne, og han endte på en femteplass.

Henrik ved en tidligere anledning (arkivbilde)

Vi takker coachteamet Jørn Ove Hansen og Mikael Ek, samt medreisende!

Velfortjent middag for utøvere, coacher og medreisende
Søndag i København med shopping og cafébesøk

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.