Gull til Vanessa i Berlin Open 2019

17.02.2019

Mizuchi var på hugget igjen. Det ble medaljer til alle jentene og gull til Vanessa! Henrik gjorde en kjempefin innsats, men måtte se seg slått denne gangen. Alle Mizuchis utøvere gjorde sitt beste og er nå klare for videre satsing i løpet av 2019.

Medalje til Ronja, Vanessa, Tilde og Eirill

Kommende stevner vil bli: Ishøy i Danmark, Serie A Salzburg i Østerrike, Regionstevne i Sarpsborg og NM i Bærum. Det vil bli målrettet trening frem imot disse stevnene. Det første målet for klubben på nasjonalt nivå er å bli beste klubb under årets NM. Vi heier på Mizuchis utøvere og deres målrettede satsing fremover både på nasjonalt og internasjonalt nivå!

Velfortjent måltid i Berlin

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.