Gradering: én 1.-, to 2.- og én 3. dan

18.12.2018

Sist helg var det fullt fokus på graderingsleiren, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde Soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge. Vi hadde trening fredag kveld, og barnepartiene ble delt inn i flere grupper enn tidligere år. Det ble kjørt treninger fredag kveld, hele lørdag, pluss halve søndag. Hele åtte instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig.

Orange barnebelter i aksjon under julegraderingen 2018

Leder for graderingsleiren var, som alltid, shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Armend Kelmendi 5. dan, sensei Mikael Ek 5. dan, sensei Morten Lein 3. dan, sensei Lissy Martby og sensei Geir Lundahl, begge 2. dan. Hjelpeinstruktører var Rebwar Soløsten og Ingrid Halvari, begge 1. dan. Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk et tidsskjema i forkant, som ble overholdt gjennom helgen.

Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet, som gjorde at graderingen ble bestått, eller at de fikk en høyere klasse enn de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren. Denne gangen ble det brukt mye tid på bunkai og jiyu kumite-kombinasjoner, noe vi ønsker å ta mer tak i fremover på våre treninger. Det ble holdt graderinger både fredag, lørdag og søndag.

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det Dinoshan Yogarasasingam som graderte seg til 1. dan. Videre graderte Anders Mørch og Kjell Amundsen seg til 2. dan, og Yngve Berntsen seg til 3. dan.

Nye dan desember 2018. Fra venstre: Kjell Amundsen, Yngve Berntsen, sensei Kelmendi, shihan Henriksen, Anders Mørch og Dinoshan Yogarasasingam

Ledelsen gratulerer alle, og spesielt våre nye dan med vel gjennomført gradering. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans og ble et flott punktum for høsten.

Ledelsen ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt (karate)år!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.