Gitte og Ismail reddet Norges ære i Nordisk

26.11.2018

Gitte og Ismail tok Norges to eneste gull i Nordisk mesterskap i helgen. Gitte viste igjen hvilken fantastisk utøver hun er. Hun har jobbet knallhardt for å komme tilbake etter ni måneder med skade, og har hatt en flott høst resultatmessig. Gull i internasjonalt stevne i Japan, Croatia Open og Polish Open, er tre av dem.   Nå la hun jenter bak seg som er rangert over henne i verden, fra Norge, Sverige og Danmark, og vant Nordisk mesterskap i –68 kg. Vi gratulerer!

Gitte er øverst på pallen i Nordisk mesterskap 2018

Det ble også et flott gull på Ismail i herrenes klasse +84 kg. Ismail fortsetter å utvikle seg, og med litt mer selvtillit ute i den store verden kan det bli spennende fremover.

Gull ble det også til Ismail

Av våre andre fra klubben ble det bronse på Ariana i damenes –55 kg og på Mariam i junior –53 kg.

Ariana……..

…og Mariam tok begge bronsemedalje

Klubben var dermed Norges suverent beste denne gangen. Nordisk mesterskap gikk i Helsinki lørdag 24. november. Deltagende nasjoner var  de fem nordiske landene i tillegg til Latvia, Litauen og Estland. Vi gratulerer alle med flott innsats!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.