Beste klubb i senior i lag-NM og NC

19.11.2018

Det ble Arianas store dag lørdag da NM for lag og Norges Cup individuelt gikk av stabelen. Hun vant den åpne dameklassen og var på laget vårt som vant lag damer senior. Dermed kopierte hun bedriften fra i fjor.

Senior damer individuelt: Ariana tok gull-, Eirill sølv- og Tilde (ytterst til høyre) bronsemedalje

Men det var mye annet å glede seg over også. I kata åpen klasse kvinner i Norges Cup deltok vi med to unge utøvere, Lisa Østby Dahl (14) og Marion Wester (13). Lisa tapte første runde knepent 2 – 3 for den ene finalisten, mens Marion gikk til finale. Lisa rekvalifiserte seg til bronse, mens Marion tapte knepent 2 – 3 i katafinalen. Det som er oppsiktsvekkende, er at begge kom fra andre klubber til Mizuchi for kort tid siden, og har på kort tid tilegnet seg en rekke av våre kataer. Videre måtte de gå mot juniorer og seniorer, selv om de kun er kadetter, og slo altså de fleste. De var også nære ved å møtes i finalen. Vi gratulerer Marion med sølvet og Lisa med bronsen, og tar av oss hatten for den innsatsen de legger ned. Lisa reiser fra Tønsberg for å trene hos oss, mens Marion kommer fra andre siden av Oslo. De er flotte forbilder på at det du virkelig vil, det får du til.

Marion sølv og Lisa bronse (andre fra høyre)

I kumite deltok vi med fem lag i NM. I jenter ungdom 12/13 år hadde vi kun Sankavi Jeyakkumaran og Karina A. Løkken på laget, og de gikk til finale, hvor det ble sølv. I individuelt, åpen klasse tok Sankavi gull og Karina bronse. Flott, jenter!

Ungdom jenter: Sølv til Karina og Sankavi

Kumite individuelt, 12-13 år. Sankavi tok gull- og Karina (ytterst, høyre) bronsemedalje

I lag ungdom/kadett/junior gjorde jentene det sterkt og tok et litt overraskende gull. Igjen tok Mariam seier over sølvvinneren fra junior-VM, Nora Handelsby, noe som avgjorde mot det sterkeste laget. De andre på laget var Kaja H. Myhre, Sankavi og Mithusiya Jeyakkumaran. Veldig bra, og et noe overraskende gull!

Gull i lag (ungdom kadett junior-klassen) til Sankavi, Kaja, Mariam og Mithusiya

I junior individuelt åpen klasse ble det bronse på Mariam, som var redusert etter lag grunnet maveproblemer.

I lag herrer senior hadde vi kun Ismail Bellemkhannate og evigunge Jørn O. Hansen på laget, men de gikk til finale, hvor det ble sølv. I senior herrer individuelt deltok vi kun med Ismail, som var utilnærmelig og vant klassen. Bra, Ismail!

Ismail (arkivbilde)

Jørn Ove (arkivbilde)

I senior damer lag deltok vi med to lag, og det ble gull på førstelaget med Gitte H. Brunstad, Ariana Alic og Eirill Bungum, mens Tilde E. Eine, Vanesa Gjuka og Silje M. Vedvik tok sølv. I individuelt stod Gitte over, og her ble det gull til Ariana, sølv til Eirill og bronse til Tilde. Topp av våre senior damer!

Senior damer, lag: Gull til Gitte (ikke tilstede), Ariana og Eirill, og sølv til Silje, Tilde og Vanesa

Totalt ble det da fem gull, fem sølv og fire bronse.

Årets Norgesmestere i lag er: Sankavi Jeyakkumaran, Kaja H. Myhre, Mithusiya Jeyakkumaran, Mariam Skogland, Eirill Bungum, Ariana Alic og Gitte H. Brunstad.

Vi gratulerer og takker våre to coacher Mikael Ek og Jørn Ove Hansen, samt våre dommere Morten Lein og Erik J. Berg.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.