Henrik W. Hansen beste utøver i Østlandscup 4

05.11.2018

Vi deltok med 11 utøvere i årets siste Østlandscup, uten en rekke av våre beste. Men de som deltok gjorde det svært skarpt: syv gull-, tre sølv- og én bronsemedalje ble delt ut til Mizuchi av premieutdeler Annika Sælid, vinner av ungdoms-OL i karate i Buenos Aires i forrige måned.

I klassen under 11 år deltok vi på guttesiden med Martin W. Hansen og Ruben A. Løkken, og de vant sine kamper i både kata og kumite. I denne aldersklassen er det ingen rangering, så det ble ikke delt ut gull, sølv eller bronse. Martin og Ruben var likevel altså best i klassen i både kata og kumite.

Martin og Ruben vant sine kamper i kata og kumite

I klassen kata ungdom damer 12/13 år vant vår nye utøver, Marion Wester, suverent. Marion trener fokusert og hardt og er et råskinn på å suge til seg lærdom. I løpet av noen få uker har hun tilegnet seg avanserte kataer som Seienchin og Chatanyara Kushanku. Sistnevnte kata er kata på verdensklassenivå og meget avansert. Marion gikk denne i finalen og til seier i klassen. Topp av Marion!

Gull til Marion i kata

I kumite og kata på herresiden 12/13 år var Henrik W. Hansen rå denne gangen og vant begge klasser. I forrige Østlandscup ble det bronse i begge, men denne gangen ble det gull i begge. Henrik, du er rå!

Henrik tok gull i kata og kumite

På jentesiden 12/13 år i kumite, ble det flott sølv på Sankavi Jeyakkumaran og bronse på Karina A. Løkken. Begge fightet flott og begge gjorde det bedre enn i forrige Østlandscup. Flott, jenter!

I 14/15 år dame kata, deltok vi med Kaja H. Myhre og Lisa Østby-Dahl. De to gikk til finale, hvor Kaja ble utropt til vinner, men både Kaja og alle rundt var enige om at Lisa burde ha vunnet. Dessverre et eksempel på hvordan konkurranse av og til kan slå ut feil. Uansett, supert med gull og sølv og flotte kataer av begge jentene!

Kaja står øverst og Lisa nest-øverst på pallen (kata)

I kata damer junior senior deltok vi med Ingrid Halvari. Juniorklassen til Ingrid ble slått sammen med senior da det kun var én senior som var påmeldt. Ingrid gikk bedre enn vi har sett henne på lenge og gikk fortjent til finale, hvor det ble tap for den eneste senioren i klassen. Ingrid ble beste junior i klassen og fikk sølv.

Ingrid gikk til sølv i kombinert junior/seniorklasse i kata

I guttenes katakonkurranse i denne årsklassen var Cornelius F. Johnsen suveren. Avanserte kataer og nydelige utføringer. Topp, Cornelius!

Cornelius gikk til topps i kata

I klassen damer kumite 16/17 år ble det finale mellom Askers og landslagets Ylva B. Forberg og vår egen Mithusiya Jeyakkumaran. Ylva trener hos oss hver onsdag, så de to jentene kjenner hverandre ganske godt. Denne gangen slet Ylva litt og Mithusiya var definitivt i det vanskelige hjørnet. Dermed ble det overraskende 5 – 2 seier til Mithusiya. Mithusiya har vist jevn stigning og blir vanskeligere og vanskeligere for sine motstandere. Vi gratulerer Mithusiya!

Denne gangen ble det gull til Mithusiya (høyre) i kumite

I senior damer åpen deltok vi kun med Tilde E. Eine, og hun var vanskelig å slå denne gangen. Det ble gull til Tilde etter flotte kamper hvor hun holdt hodet kaldt og gjorde jobben, selv om hun ble liggende under av og til.

Tilde tok gull i kumite for senior damer

Stevnet ble avsluttet med utdeling av bestemannspremie, og for herrer gikk den til Henrik W. Hansen, for gull i både kata og kumite. For damene gikk premien til Sarpsborgs Emily Grønsholt for gull i kumite og sølv i kata.

Bestemannspremier til vår Henrik og Emily fra Sarpsborg

Takk til Inger J. Fanneløp, moren til Eirill, som velvillig hadde tatt turen ned til Sarpsborg etter invitasjon og stilte opp i sekretariatet, på tross av at Eirill ikke deltok.

Også takk til våre to dommere, Morten Lein og Erik J. Berg, som gjorde en flott innsats.

Til slutt takk til coach Jørn O. Hansen og lagleder shihan Henriksen.

Vi gratulerer!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.