Martin: yngst med svart belte-gradering

31.10.2018

Martin Walstad Hansen graderte seg mandag kveld til svart belte i klubben. Da var han 9 år, 6 måneder og 22 dager, og er dermed den yngste i klubbens historie som har gradert seg til svart belte. Tidligere rekord hadde Jarl Furuberg med 9 år, 7 måneder og 6 dager.

Martin tøyer med shihan Henriksen

Martin har trent karate siden han begynte å leke med karate i en alder av 2 ½ år og har konkurrert jevnlig siden han var 7 år. Under graderingen, som ble overvært av brun og sortbelter fra klubben, viste han kata Bassai Dai og Seienchin, samt bunkai fra disse og jiyu kumite.

Shihan Henriksen stod for graderingen, og han var imponert over unge Martins gradering. «Dersom Martin fortsetter som tidligere, har klubben en ny topputøver på gang i fremtiden», uttaler shihan Henriksen. Vi gratulerer Martin med svart belte!

Martin og shihan Henriksen

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.