Vanesa – årets idrettselev

22.06.2018

Vanesa Gjuka ble kåret til årets idrettselev ved Wang toppidrett, Tønsberg ved vitnemålutdelingen. På Facebook skriver Vanesas far, Veton Toni Gjuka, blant annet: «Takk til alle som har støttet Vanesa på veien; venner, familie, lærere og gode trenere, særlig alle fra klubben, Mizuchi karateklubb».

Mizuchi karateklubb er imponert over Vanesas prestasjon og stolt og glad for ha henne hos oss. Hun er en flott idrettsutøver!

Avgangselever og instruktører/administrasjon ved Wang Toppidrett, Tønsberg. Fra venstre:  Fredrik Aukland (rektor),  Bojo Boris Kiril (kampsporttrener), Vanesa Gjuka, Lars Sørensen (taekwondo), Shokrulla Jahya (bryter), Emil Kaasa (boksing), Geir Vestvik (boksetrener og hovedtrener for kampsportgruppa), Geir Erlandsen (toppidrettssjef).

 

Vanesa og Geir Vestvik (boksetrener og hovedtrener for kampsportgruppa)

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.