Graderingsleiren ga syv nye 1. dan

12.06.2018

Sist helg var det fullt fokus på graderingsleiren, arrangert av klubben på vegne av stilartsorganisasjonen Inoue Ha Norway, som er avdøde soke Yoshimi Inoues organisasjon i Norge.

Det ble kjørt treninger fredag kveld, hele lørdag, pluss halve søndag. Ni instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig. Leder for seminaret var som alltid shihan Henriksen, 7. dan. Videre instruerte sensei Mikael Ek 4. dan, sensei Morten Lein 3. dan, sensei Karl Henning Svendsen 3. dan, sensei Geir Lundahl og sensei Jørn Ove Hansen, begge 2. dan, og sensei Alf Henrik Boman 1. dan. Hjelpeinstruktører var Ketil Bye Jensen og Cornelius Fykse Johnsen, begge 1. dan.

Barnepartiet med fargede belter. Arkivbilde

Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og barnepartiene ble delt inn i flere grupper enn tidligere år. I forkant fikk alle et tidsskjema som ble overholdt gjennom helgen. Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet, som gjorde at graderingen ble bestått eller at de fikk en høyere klasse en de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren. Denne gangen ble det brukt mye tid på bunkai og jiyu kumite-kombinasjoner, noe vi ønsker å ta mer tak i fremover på våre treninger.

Barn med belter fra gul stripe til oransje varmer opp. Arkivbilde

Det ble holdt graderinger både fredag, lørdag og søndag. Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv.

Denne gangen var det Geir V. Johnsen, Kjetil Hustveit, Jo Gravås, Tobias S. Jortveit, Anton Isaksen, Sanjev Jeyakumar og Karina A. Løkken som graderte til 1. dan.

Bak fra v.: Geir Viktor, Kjetil, Shihan, Jo og Tobias
Foran fra v.: Anton, Sanjev og Karina.

Ledelsen gratulerer alle, og spesielt våre nye dan-graderte med vel gjennomført gradering. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott.

Arrangementet bestod med glans, og ble et flott punktum for våren. Ledelsen ønsker alle en god sommer!

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.