Celebert besøk i dojoen

08.06.2018

Mizuchi var så heldige å få besøk av Dag Hodne (72) 6. juni. Hodne er gradert hanshi 9. dan judo av et internasjonalt forbund. Han har trent judo siden 1963 og har vært norgesmester en rekke ganger i denne sporten. Av andre kampsporter har han trent karate og jiu jitsu, og trener fortsatt judo og iaido.

Shihan Henriksen beskrev Hodne for våre medlemmer som en av de største profilene innen norsk judo og som et levende leksikon. Hodne har nemlig gitt ut to oppslagsverk om budostatistikk og historie, og holder på med et tredje.

Hodne ønsket å besøke Norges mestvinnende karateklubb, og var svært fornøyd med det han så av både lokaler og aktiviteter. Spesielt var han imponert over Jørn O. Hansen og Gitte H. Brunstad av utøverne, men så en rekke talenter, samtidig som han lovpriste alle de godt voksne utøverne som trente.

Hanshi Hodne (nr. 2 fra v.) og shihan Henriksen flankert av sølvvinnere fra tidligere senior-VM, Jørn O. Hansen og Gitte H. Brunstad (i henholdsvis 1992 og 2014).

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.