To gull til Ismail i Eurocup Østerrike

04.05.2018

Ismail Bellemkhannate (20) var vår eneste utøver i Eurocup i Østerrike forrige helg. Ismail deltok ikke i Tsjekkia Open, hvor klubben var med en god tropp. Ismail ville satse mot dette stevnet i stedet, som landslaget hadde på sin liste. Ismail er for tiden klubbens eneste fulltidsutøver blant de tre norske fulltidsutøverne.

Over 1100 påmeldte fra 24 nasjoner gjorde sitt til at det ble god matching for Ismail. I stevner på denne størrelsen har han tatt medaljer jevnlig. Nå begynner han å ta stegene oppover og blir forhåpentligvis stabil helt i toppen på stevner av denne størrelsen.

I klassen u.21 år +84 kg ble det gull. Det er en klasse med litt få utøvere, men god motstand. Større var nok prestasjonen i senior åpen klasse, med 32 utøvere, hvor Ismail også gikk til topps.

To gull til Ismail

Ismail begynner å bli mer sikker på seg selv og jobber med både å utvikle sine teknikker og bli bedre på taktikk. Han er fortsatt bare 20 år og satser for fullt, så dette kan gi oss mye moro i fremtiden også.

Han er tatt ut til senior-EM i Serbia 10.-13. mai.

Vi gratulerer Ismail med flotte resultater i Østerrike og ønsker lykke til i EM!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.