Tre gull, to sølv og seks bronse i Tsjekkia

24.04.2018

Mizuchis kumiteutøvere gjorde en sterk innsats i Usti Nad Labem i helgen der de deltok i Czech Karate Open Cup 2018.

Denne gangen ønsker vi spesielt å nevne Tilde E. Eine, som tok hjem to gull: i junior åpen klasse og i lag junior sammen med Eirill. I tillegg tok hun bronse i klassen junior +59 kg. Tilde gikk denne dagen syv kamper, og tapte kun én på senshu, (uavgjort), men hun tapte fordi motstanderen scoret først i kampen. Eirill gikk også utmerket og fikk sølv i åpen klasse, sølv i vektklassen og gull i lag sammen med Tilde. Hun gikk solide og sterke kamper.

Tilde (h.) og Eirill (v.)

Vanesa tok gull i senior -68 kg og bronse i u.21 -68 kg, samt sølv i lag senior sammen med Ariana og Ronja. Dette var også flotte resultater.

Carl Gustav gjorde en solid innsats og tok til slutt bronse i senior -67 kg.

Ariana gikk flere gode kamper og tok bronse i senior -61 kg, og som nevnt over, sølv i lag senior damer sammen med Ronja og Vanesa.

Ronja gikk også overbevisende, og etter seks tøffe kamper ble det bronse i senior damer -55 kg og bronse i u.21 -60 kg, samt sølv i senior lag.

En fornøyd Mizuchigjeng etter en fantastisk innsats

Vi takker coachene Gitte og Mikael for innsatsen, samt medreisende foreldre som støttet og hjalp til 100 % som vanlig.

Oppsummert var det sterke startfelt, da blant annet Nederland brukte dette stevnet til uttak til senior-EM i mai. Arrangørmessig var det derimot langt fra bra, da stevnet, som var dimensjonert for to dager, ble kjørt på én dag, noe som resulterte i kamper til over midnatt.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.