Gode prestasjoner i RS i Oslo i helgen

23.04.2018

Jeg hadde med meg et knippe med utøvere til Regionsmesterskapet i Oslo 21. april. Der så vi mange bra prestasjoner som resulterte i blant annet fire gull, to sølv og syv bronse til Mizuchi karateklubb sine utøvere.

Kaja H. Myhre prøvde seg i kata og fikk en sterk 3. plass. I kumiteklassen 12-13 år, -49 kg gikk hun helt til finalen. Mai Bue Forberg fra Asker ble litt for sterk for henne, så da ble det sølv. I åpen klasse endte hun på en 3. plass.

To bronse til Kaja….

…og én sølvmedalje

Karina A. Løkken tok en 3. plass i kumiteklassen 12-13 år, -49 kg. Veldig bra, hun utvikler seg fra gang til gang, noe jeg som coach synes er veldig moro.

Karina tok bronse og Sankavi tok sølv og bronse (arkivbilde)

Thea A. Løkken gikk to fine kata som ble premiert med 1. plass og gull. I tillegg fikk hun en 3. plass i kumiteklassen 14-15 år, -54 kg.

I kata tok Thea gull og Ingrid bronse

Ingrid Halvari fikk en fin 3. plass i kataklassen som Thea vant.

Cornelius F. Johnsen var som vanlig stø som fjellet, og tok gullet i klassen kata gutter 12-13 år.

Cornelius kom øverst på pallen igjen

Amund Hillestad tapte dessverre første runde i kata gutter 14-15 år mot en utøver som han har slått før. Han fikk rekval, som han vant. Dermed ble det en fin 3. plass.

Tredjeplass til Amund i kata

Sankavi Jeyakkumaran, gikk kumiteklassen 12-13 år, -43 kg. Hun hadde ikke dagen helt, men fightet allikevel tappert, og fikk en sterk 2. plass i klassen og en 3. plass i åpen klasse (se bilde lenger opp på siden).

Henrik W. Hansen har vært veldig målrettet og trent masse den siste tiden opp mot dette stevnet. Kumiteklassen hans var stor. Han fikk walk-over i første runde, andre runde vant han overlegent 8-0 mot en utøver fra Sarpsborg. Neste var semifinale der han overbeviste igjen, og vant klart, selv om han tok litt lett på det på slutten. Det er viktig å ha fokus hele tiden. Da var han i finalen og skulle møte regjerende norgesmester i klassen, Fredrik, som er fra Sarpsborg og er vinner av Swedish Open. Dette ble en spennende kamp hvor Henrik fikk en tre-poenger for spark mot hodet. Fredrik fikk også en tre-poenger for det samme. Dermed var det 3-3. Fredrik måtte ha ett poeng til for å vinne, og angrep. Henrik kontret perfekt med et slag mot kroppen og ledet dermed 4-3. Da det var kun få sekunder igjen løste Henrik den taktiske biten etter læreboka og vant kampen. Dermed ble det gull og førsteplass på første forsøk i denne klassen. Han fylte nemlig 12 år tre dager før stevnet.

Henrik er klar for sitt første gull i RS

Arik Melkersen Amroun vant tungvektsklassen veldig komfortabelt, og vant henholdsvis 8-0 i første kamp og 8-0 i finalen. Begge motstanderne var fra Tiger karateklubb. Arik er på vei tilbake, håper jeg. Og tror jaggu meg at det hjelper å trene, jeg!