Tøff trening for Tine i Thailand

29.03.2018

Vår tidligere norgesmester og instruktør i kardio-box på sommerleiren på Kreta, Tine Finstad Henriksen, besøkte Shihan Henriksen mens han var i Thailand. Da måtte de selvfølgelig trene og hente erfaring fra muay thai.

Shihan avtalte privattimer med et senter i Petchaburi, ikke langt fra der hvor de bodde under oppholdet. Shihan trener selv der med jevne mellomrom, for å lære mer om kampsport.

I Thailand er det samme varme som på sommerleiren på Kreta, men tidsforskjellen og jetlag gjør det litt tøffere å trene når man ikke har vært der en stund i forkant.

Tine fikk godt innblikk i en del av senterets prinsipper, og sjefen for senteret lurte senere på om Tine ikke ville prøve seg i et proffstevne, noe Tine ikke følte hun hadde tid nok til å forberede seg godt nok til. Da de senere reiste for å se på stevnet, mente Tine at med sin bakgrunn fra karate og kickboksing, kunne hun klart seg brukbart i muay thai-ringen med mer trening i forkant.

Tine med mawashi geri (se også video under)

Tine med hiza geri (se også link til video under)

Uansett, det var en spennende og lærerik opplevelse. Vi kan anbefale trening av muay thai i Thailand til alle karateutøvere, uansett nivå. Treningen foregår kontrollert og i skikkelige former overalt hvor Shihan har vært. Ta kontakt med Shihan hvis du har planer om en Thailandreise.

Thailand – video Tine kne

Shihan Henriksen

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.