lag-NM og Norges Cup ble Arianas store dag

28.11.2017

NM for lag og Norges Cup ble arrangert i Hovseterhallen, Oslo lørdag 25. november. Arrangørklubben Sakura gjennomførte uten forsinkelser, et godt arrangert stevne.

Vi deltok med fire kumitelag, men uten våre beste seniorer, nemlig Ismail Bellemkhannate, som var på Okinawa og gikk serie A-stevne, og vår beste kvinne, Gitte H. Brunstad, ute med skade, hadde vi ikke så store forhåpninger på seniorsiden.

På herresiden gikk det som forventet, Sarpsborg ble for sterke, men vi tok sølv ved evigunge Jørn Ove Hansen, og brødrene Arik og Mikael Amroun.

“Sølvguttene” Jørn Ove, Mikael og Arik, litt uinspirert i øyeblikket…

På damesiden viste jentene at de er sterke i klubben for tiden. Seniorlaget, med Ariana Alic, Yvonne Murray og Ronja Ek, feide all motstand til siden og vant, med en smilende Gitte på tribunen.

Gull til Yvonne, Ariana og Ronja i klassen senior kvinner

Videre stilte vi med et junior jentelag bestående av Eirill Bungum, Tilde E. Eine og Mariam Skogland. De gikk taktisk og bra og vant klassen.

Gull til Eirill, Mariam og Tilde i juniorklassen

Vi hadde også et lag i klassen ungdom/kadett/junior jenter, men her måtte debutanten Thea M. A. Løkken se seg slått etter flott debut, mens Tilde E. Eine tapte for sølvvinneren fra jr.-VM, Nora Handelsby, Sarpsborg k.k., og dermed ble det bronse på laget som også hadde Eirill Bungum på laget.

Bronse til Thea, Eirill og Tilde (delvis skjult) i 12-18-årsklassen.

Norges Cup er kun for åpne klasser, og dette begrenser interessen hos mange. Åpen klasse er en klasse som ikke er aktuell i NM, Nordisk, EM, VM eller OL. På herresiden ble det denne gangen bronse på Jørn Ove og Mikael, mens Ariana gikk til topps i senior damer, med Ronja på bronseplass. Spesielt morsomt for Ariana, som blant annet slo heltids landslagsutøver Andrine Hilton i semifinalen.

Bronse til Mikael og Jørn-Ove på herresiden….

 

…. og gull til Ariana og bronse til Ronja i åpen klasse Norges Cup

I juniorklassen ble det bronse på Tilde og Mariam i NC.

Vi stilte også med Kaja H. Myhre i jenter 12/13 år, som ikke lyktes helt denne gangen. Vinneren av klassen i forrige helgs Regionsstevne, Sankavi Jeyakkumaran, kunne dessverre ikke delta grunnet utenlandsreise.

Malak Azba deltok i klassen 14/15 år, som var dagens største klasse, med 19 utøvere.  Malak er talentfull, med eksplosivitet og repertoar, som han ikke er redd for å utvikle og prøve. Han gikk helt til finalen, hvor det ble knepent tap for Henrik Rydstrøm, Sarpsborg k.k. Flott av lovende Malak!

Sølv til Malak i Norges Cup

Dermed ble det to gull-, en sølv- og en bronsemedalje i lag NM, mens det i Norges Cup ble en gull-, en sølv og fem bronsemedaljer.

Styret gratulerer med flott innsats og gode resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.