Syvendeplass til Ismail på Okinawa

27.11.2017

Mens våre andre seniorutøvere deltok i lag-NM i helgen, var Ismail på Okinawa og deltok på Serie A-stevnet. Dette er stevner som teller med tanke på ranking og en eventuell OL-deltagelse. Samt at det å gå stevne på Okinawa, hvor karate har sin opprinnelse i Japan, det er spesielt.

Ismail på rett plass (arkivfoto)

I første runde trakk han Brasil, og motstanderen var veldig bra, så det ble tap. Men, brasilianeren gikk hele veien til finalen i klassen, hvor det var over 50 utøvere. Dermed ble det rekvalifisering for Ismail.

I første rekvalifiseringsrunde slo han en fra Nepal. Deretter møtte han en utøver fra Saudi Arabia, som ble juniorverdensmesteren i 2015 og Asiamester i år. Men Ismail vokser som utøver og vant kampen etter sterk fighting. I kampen om å komme til bronsefinalen ble det tap mot Iran, etter at han ved to anledninger fikk ett flagg når iraneren fikk to, så Ismail nærmer seg store ting. Iraneren tok senere bronse, og Ismail ble da nummer syv.

Viktige rankingpoeng og flott av Ismail.

Styret gratulerer!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.