Bronse til Ismail og Ronja i Polish Open

16.10.2017

Med over 2300 starter fra 30 land er Polish Open et av de største stevnene som er avviklet i karate. Likevel skal det sies at noen klasser var litt «tynne» og at kvaliteten i seniorklassene selvfølgelig ikke kunne måle seg med Premier League og Serie A. Likevel, det ble tøff matching og flott innsats av våre utøvere.

Vi deltok med fem utøvere denne gangen. Noen av våre beste, Gitte H. Brunstad, Eirill Bungum og Fredrik Sundby (alle regjerende norgesmestere) skulle deltatt, men alle tre er dessverre ute av konkurranser med skader for tiden.

Yngstemann Malak Azba (15) fikk det tøft i sin klasse, 14/15 år -70 kg, og måtte se seg slått i første runde. Den skjebnen delte han med Tilde E. Eine (17), som gikk både +59 kg og åpen klasse junior 16/17 år.

Litt bedre gikk det for Mariam Skogland (16) i -53 kg junior 16/17 år. Hun vant sin første kamp, men røk ut i andre.

Ronja Ek (18), i u. 21 -55 kg, tok en flott bronse i klassen. Hun var også i bronsefinalen senior -55 kg, men her ble det tap. Likevel, flott av Ronja!

Ronja (til høyre) tok bronse i u. 21 -55 kg.

Ismail Bellemkhannate (19) er stabil på pallen i internasjonale stevner. Denne gangen ble det bronse både i u. 21 +84 kg og i senior åpen klasse. Igjen er det de taktiske sidene som svikter og som gjør at han ikke når helt til topps, men unge Ismail vil prøve å ta tak i dette i samarbeid med shihan Henriksen fremover.

Ismail tok bronse både i u. 21 +84 kg og i senior åpen klasse

Styret gratulerer med flott innsats og gode resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.