Bronse til Ismail i Croatia Open

02.10.2017

I helgen gikk Croatia Open av stabelen i Rijeka, Kroatia. Dette var et gigantstevne med 1732 påmeldte fra 28 nasjoner. Nå som karate er blitt OL-gren har alle internasjonale stevner vokst enormt. Satsingen er større enn noen gang i de fleste land i verden, noe som gjenspeiler seg i antall deltagere og nivået deres.

Ismail reiste med landslaget, mens våre andre utøvere reiste uten vår hovedcoach, Shihan Henriksen, denne gangen, men med sensei Mikael Ek.

Alle våre utøvere hevder seg bra og vinner kamper. Ariana Alic vant sin første kamp, Fredrik Sundby vant sin første kamp og Eirill Bungum vant sine to første kamper. Det er små marginer som skiller dem fra medaljestriden, men denne gangen var det kun Ismail som kom hjem med medalje.

Ismail (i midten) tok bronse i helgens stevne i Kroatia

Ismail tapte i innledende runder for utøveren som vant klassen u.21 +84 kg, men rekvalifiserte seg til bronsefinale og vant denne. Ismail er talentfull, og han begynner nå å bli mer og mer stabil på pallen i internasjonale stevner. Han har vært den eneste fra landslaget som har hevdet seg i flere internasjonale stevner denne høsten etter at Gitte nå er ute med skade.

Vi gratulerer Ismail med bronse i Croatia Open!