Sommerfest og 40-årsmarkering

12.06.2017

Et trettitalls nåværende og tidligere Mizuchimedlemmer i ulike aldre og på ulikt nivå; tradisjonelt trenende, konkurranseutøvere og instruktører var samlet til sommeravslutning og 40-årsmarkering for klubben lørdag under graderingshelgen. Vertskapet var gjestfrie Torill og Jon-Philip, som har huset sommerfester for klubben i flere år. Den fantastiske utsikten over fjorden fra huset kommer med på kjøpet.

Med på kjøpet kom også en kanonsalutt – nytt av året!

Jon, som graderte til 2. dan samme dag, hadde forberedt seg i dagevis med katatrening og marinering av kjøtt. Både gradering og kokkelering ga flott resultat, selv om kokkeleringen antagelig gledet flest personer.

Superkokken Jon i sitt ess

Shihan Henriksen var hjertelig til stede og introduserte hver og en av de fremmøtte. Det var spesielt hyggelig at så mange av de tidligere konkurranseutøverne, deriblant flere kongepokalvinnere, var med på sommerfesten.

God stemning blant tidligere og nåværende utøvere på mange nivåer.

For Mizuchis glade gutter går solen aldri ned.

Tusen takk til vertskapet og kokken! For et team!

 

Webmaster

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.