Ni gull i Tsjekkia Open

03.05.2017

Siste helgen i april gikk Tsjekkia Open av stabelen i Usti Nad Labem, en by som ligger ca. 10 mil nordvest for Praha. Vi bodde som vanlig i Praha, hvor vi har etablert gode forbindelser gjennom årene. Shihan Henriksen hadde forberedt alt og ledet vår tropp på fire klubbutøvere, to coacher og fire medreisende. I tillegg deltok Gitte H. Brunstad og Ismail Bellemkhannate, som reiste med landslaget. Til Tsjekkia Open var det rundt 550 påmeldinger fra 65 klubber fordelt på 10 land.

Det er første gang vi stiller i Tsjekkia Open da vi vanligvis har satset på Grand Prix-stevnet i Hradec Kralove. Gjennom våre tsjekkiske karatekontakter har vi blitt informert om at Grand Prix-stevnet er et stevne med sterkere deltagelse, noe som viste seg å være riktig. Grand Prix Hradec Kralove ble dessverre ikke arrangert i år da de hadde tatt på seg å arrangere stilarts-EM. Men, det blir Grand Prix neste år, og da går vi for det.

Vår yngste utøver, Fredrik Sundby, gikk fire kamper i sin klasse. Han scoret 14 poeng og slapp ikke inn noen. Dermed ble det seier i klassen.

Våre utøvere. Fredrik er nr. tre fra venstre og Carl Gustav nr. to

Eirill Bungum, som er junior, lyktes ikke helt i sine individuelle klasser, men fikk delta på senior damelag, og i finalen mot et italiensk lag avgjorde Eirill i siste kampen, med seier 5 – 1, etter blant annet en fin ura mawashi til hodet på motstanderen. På laget til Norge gikk Gitte H. Brunstad fra oss og Andrine Hilton fra Tiger karateklubb.

Eirill og Gitte sammen med Andrine (Tiger karateklubb) i lag for senior damer

Ronja Ek vant både junior og u.21 år -53 kg, mens det ble to bronser på Carl Gustav D. Myreng i u.21 og senior -67 kg.

Ronja på toppen

Gitte vant også både senior -68 kg og åpen klasse.

Gitte til topps i åpen klasse

Ismail vant u.21 +78 kg, senior +84 kg og senior åpen klasse. Dette var noen av de tøffeste klassene, men Ismail begynner å skjønne at han kan være både stor og farlig. Han har begynt å tørre å spille på hele sitt repertoar. Ismail var dermed dagens utøver for klubben med sine tre individuelle gull.

Ismail hadde en fantastisk dag på jobben

For øvrig var det sosiale på topp i herlige Praha, hvor vi også fikk hilse på Marc Warren, engelsk skuespiller og venn av vår hovedkontakt i Tsjekkia, Ladislav Flidr.

Shihan Henriksen, Marc Warren og Jack Flidr

Takk til coacher Mikael Ek og Shihan Henriksen, samt foreldre som hjalp til.

Vi gratulerer våre utøvere med topp resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.