To gull til Mizuchi i nordisk mesterskap

11.04.2017

I palmehelgen ble nordisk mesterskap holdt i Estland. Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Latvia, Litauen og vertsnasjonen Estland deltok. Fra klubben deltok Fredrik Sundby, Ronja Ek, Ismail Bellemkhannate, Ariana Alic og Gitte H. Brunstad.

Fredrik, Ismail og Ariana gikk gode kamper, men lyktes ikke denne gangen. På stevner i regi av landslaget får ikke våre egne coacher slippe til, men vår tilstedeværende coach, sensei Mikael Ek, klarte å nå frem til Ronja, og dette bar gode frukter. Hun gikk taktisk smart og lyktes veldig bra med opplegget i samarbeid med sensei Ek. Ronja tok sin første nordiske mesterskapstittel i en tøff klasse. I denne klassen deltok nemlig både tidligere europamester og flere utøvere som representerte landene sine i junior-EM for bare 2 måneder siden. Ronja ble ikke tatt ut av landslagsledelsen til å delta i jr. EM, så denne seieren føltes nok ekstra stor. Vi gratulerer Ronja!

Ronja er nordisk mester i kumite damer junior -53 kg

Vårt andre gull kom ved Gittes sterke deltagelse på det norske damelaget som vant. Gitte har vært ute i 4 måneder grunnet hofteoperasjon, men gikk sitt første stevne etter operasjonen for to uker siden. Hun tapte finalen knepent 1 – 2 i individuelt, men kom sterkt tilbake i lag damer. Vi gratulerer Gitte med nok et nordisk mesterskap.

Norges damelag i kumite tok gull. Gitte øverst til høyre.

Totalt tok Norge fem gull, og de andre gullene kom i kata kadett damer ved Maria R. Vedø fra Sentrum Kampsport Haugesund, Emma A. Pedersen, junior damer -48 kg  og Annika Sælid, kadett damer +54 kg, begge fra Sentrum Kampsport Sarpsborg. Vi gratulerer!

Med fem gull havnet Norge bak Danmark (10 gull), Sverige (syv) og Finland (syv), på 4. plass.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.