Suksess i Sverige og Belgia 12.-13.11.

13.11.2016

Lørdag og søndag 12. og 13. november konkurrerte vi i Gøteborg International Open med syv utøvere. Denne gangen reiste vi som en del av Team Viking Karate. Da både shihan og sensei Ek var på reise i utlandet, hadde shihan bestemt at utøverne skulle trene på å jobbe selvstendig, uten coacher fra Team Viking. Det gikk meget bra.

Lørdag var det 14 år+ som konkurrerte. Christian T. Steen er akkurat fylt 14 år, og tok en pen bronse i kata gutter 14/15 år.

Christian, Amund og Jacob

Christian, Amund og Jacob (arkivbilde august 2016)

I kumite deltok vi i to klasser: Jenter junior (16/17 år), hvor det ble gull til Eirill Bungum og bronse til Tilde Eine. Veldig bra av jentene, som er første års juniorer!

Denne gangen tok Eirill gull og Tilde bronse

Denne gangen tok Eirill gull og Tilde bronse i kumite

I klassen senior herrer -84 kg, var Ismail Bellemkhannate tilbake etter 5 ukers skadeavbrekk med brudd i albuen. Han gikk til topps i klassen, hvor han er første års senior. Meget bra! En av verdens mektigste innen utviklingen av teknisk kumite, tidligere europa- og verdensmester Davide Benetello fra Italia, var tilstede og overrakte premie til Ismail.

Ismail tok gull

Ismail tok gull i kumite

Søndag var det våre tre utøvere i u.14 som konkurrerte. De ville ikke være dårligere enn klubbkameratene som gikk på lørdag. Først ut var Cornelius F. Johnsen i kata gutter 12 år. Han gjorde sine saker til topp karakter, og vant like godt klassen.

Katagull til Cornelius

Katagull til Cornelius

Neste ut var Amund Hillestad i kata gutter 13 år. Også han gikk til finale, og tok sølv i klassen.

Katasølv til Amund

Katasølv til Amund

Vår siste ut var Jacob S. Pedersen, i kumite gutter 13 år. Man hadde ikke delt inn klassen etter høyde, slik som i de andre klassene, og Jacob var en av de minste i klassen. Han kjemper tappert, fikk to kamper, og ble plassert som nr. 5. Flott innsats av Jacob!

Dermed blir oppsummeringen fra Gøteborg Open: Tre gull, én sølv, to bronser og en femteplass.

I Belgium Open deltok vi med Mariam Skogland i kumite jenter 14/15 år -54 kg, Ronja Ek i kumite jenter 16/17 år -53 kg og Carl Gustav D. Myreng i senior herrer -67 kg.

Soke Masahiro Okamura og Mariam

Soke Masahiro Okamura og Mariam (arkivbilde september 2016)

Ronja og Christian ble beste utøvere

Ronja og Christian (arkivbilde fra RM 2016)

Begge jentene gikk til bronsefinaler, hvor det dessverre ble tap for begge. Men med tøffe klasser, med blant annet 30 utøvere i Mariam sin klasse, er dette slett ikke verst. Carl Gustav lykkes ikke denne gangen, og røk ut i første runde.

Carl Gustav tok gull!

Carl Gustav (arkivbilde fra Tsjekkia 2016)

Styret gratulerer alle med flott innsats og flotte resultater i helgen!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.