Tre gull, tre sølv og to bronse i Østlandscup

07.11.2016

Flott innsats i helgens regionale stevne i Sarpsborg!

Dette var et stort arrangement med NM i jiu jitsu, Norgescup i kickboksing og Østlandscup i karate, som foregikk i samme hall. Det var hektisk aktivitet i hele hallen på åtte forskjellige matter pluss en boksering.

Vi deltok med kun åtte utøvere denne gangen, da flere av våre utøvere enten tok pause, deltok i utlandet, eller var skadet. De som deltok i regionstevnet (Østlandscup 4) gjorde det i midlertidig veldig bra.

Først ut var unge Cornelius F. Johnsen og Amund Hillestad, i klassen kata gutter 12/13 år. Det endte med gull til Cornelius og bronse til Amund. Flott av de unge!

Gull til Cornelius og bronse til Amund

Gull til Cornelius og bronse til Amund

I kata jenter 14/15 år gikk Ingrid Halvari til finalen etter å ha vunnet to kamper. Det ble sølv, men meget bra av Ingrid!

Ingrid tok sølv i kata

Ingrid tok sølv i kata

I kata gutter 14/15 år ble det gull til Christian T. Steen og bronse til Rebwar Soløsten. Rebwar var nær ved å nå finalen, men en ustøhet gjorde at han tapte semifinalen. Men, han tok sin første medalje som konkurranseutøver. Christian har fått forbud av Shihan Henriksen mot å gå kumite, da han nå er i aldersklasse 14/15, hvor laveste vektklasse er -50 kg nasjonalt og -52 kg internasjonalt. Christian veier 35 kg, og Shihan vil ikke kaste ham ut mot betydelig større og tyngre motstandere, selv om Christian er svært teknisk dyktig i kumite. Shihan mener han får vokse litt og bli sterkere, og Christian har sagt seg enig. Da smaker det godt med gull i kata i stedet!

Gull til Christian og bronse til Rebwar - hans første konkurransemedalje!

Gull til Christian og bronse til Rebwar – hans første konkurransemedalje!

Jacob S. Pedersen har vært skadet, og lyktes ikke i kumite 12/13 år, -45 kg denne gangen, selv om han gjorde flotte kamper etter sitt skadeavbrekk.

Eirill Bungum og Tilde E. Eine gikk til finalen i kumite jenter 16/17 år, og denne gangen tok Eirill revansje på Tilde fra forrige regionstevne.

Eirill tok gull og Tilde sølv denne gangen.

Eirill tok gull og Tilde sølv denne gangen.

I lag jenter, stilte de to samme opp, men da det normalt er tre utøvere på hvert lag ble det tap i finalen for våre to.

Lag jenter 12-16 år: Sølv til Eirill og Tilde - like blide!

Lag jenter 12-16 år: Sølv til Eirill og Tilde – like blide!

Styret gratulerer med flott innsats!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.