Gull, sølv og bronse i Berlin

23.09.2016

Mizuchi tok én gull-, én sølv- og fire bronsemedaljer i Berlin i helgen. Over 1300 påmeldte fra 185 klubber og 34 nasjoner deltok i den 11. utgaven av Banzai Cup. Aldri har så mange nasjoner deltatt i dette stevnet. Fra Norge deltok åtte klubber, og noen av dem er en del av Team Viking Norway, som er et samarbeid mellom en del klubber på Østlandet. Mizuchi deltok med ni utøvere i dette gigantstevnet.

Banzai cup troppen foran hotellet

Banzai cup-troppen foran hotellet

Det var Gitte H. Brunstad som gjorde det best fra vår klubb. I -68 kg ble det bronse på Gitte etter at hun tapte semifinalen for vinneren av klassen. I lag gikk Gitte sammen med Bettina Alstadsæther fra Stavanger karateklubb og Lotte Andersen fra Sportskarate.dk. Laget gikk til finalen og vant.

Fredrik Sundby er nå inne i sin andre sesong i 14/15-årsklassen, har vokst litt på alle måter, og gikk helt til finalen i -52 kg (Fredrik veier kun 47 kg). Her ble det tap 1–3 for en utøver fra det engelske juniorlandslaget, som var et hode høyere enn Fredrik. Veldig bra av Fredrik i den store klassen med 31 utøvere.

Fredrik tok sølv

Fredrik tok sølv

Ronja Ek og Ismail Bellemkhannate gjorde det også sterkt, med bronse til Ronja i junior -53 kg og bronse til Ismail i senior +84 kg. Ismail (18) er første års senior, så dette var oppløftende.

Det ble bronse til Ronja

Det ble bronse til Ronja

..og bronse til Ismail

..og bronse til Ismail

Tilde E. Eine gjorde det også veldig bra og gikk til semifinale i junior +59 kg. Dessverre knepent tap 2–3 og også tap i bronsefinalen. Likevel flott i klassen med 25 utøvere.

Eirill, Mariam og Ariana lyktes ikke helt denne gangen. Ariana hadde trukket noen av Europas beste i både innledende og rekval, og det ble tap. Men, alle fikk verdifull erfaring. I lag kumite jenter u. 18 år ble det også bronse til Ronja, Tilde E. Eine og Eirill Bungum. Flere av våre utøvere fikk en rekke kamper, og det ble hentet mange nye erfaringer som vi tar med oss videre til Croatia Open om en drøy uke.

Det var mye galskap i Berlin

Det var mye galskap i Berlin

Søndagen ble det tid til å se Berlin, og det ble en mangfoldig opplevelse, hvor blant annet ungdommene fikk oppleve racingbiler og -utstyr, samt at man fikk med seg historiske severdigheter rundt om i byen.

Besok i bilforretning i Berlin (de nye Mizuchidraktene)

Besøk i bilforretning i Berlin (de nye Mizuchidraktene)

 

Shihan Henriksen ved Checkpoint Charlie

Shihan Henriksen ved Checkpoint Charlie

Styret gratulerer med flott innsats og gode resultater!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.