Tøft på Bootcamp i UK

19.08.2016

I perioden 29.-31. juli deltok seks av våre konkurranseutøvere på Ultimate Karate Fighters Bootcamp i Canterbury. Kumiteleiren ble arrangert av Norges egen landslagstrener Wayne Otto og hadde et svært tøft program å skilte med: mer enn 18 timers trening fordelt på 15 økter over tre dager.

Trenerteamet som stod for kumitetreningene var et usedvanlig stjernespekket et: landslagstrener Wayne Otto (9x verdensmester, 9x europamester), Alexandre Biamonti (6x verdensmester, 19x europamester) og Elisa Au Fonseca (3x verdensmester, 4x pan-amerikansk mester). Hver trener har sin unike stil og sine spesialiteter, og det var svært lærerikt og inspirerende for utøverne å oppleve så mye karateteknisk mangfold og ekspertise på én og samme leir.

Fra venstre: Gitte, Sabina (tidligere Mizuchi-utøver), Silje, Ariana, Wayne, Raik Tietze, Fredrik, Elisa Au Fonseca, Alexandre Biamonti, Albert Forsythe, Greg Francis (Mariam og Ronja var ikke til stede).

Fra venstre: Gitte, Sabina (tidligere Mizuchi-utøver), Silje, Ariana, Wayne Otto, Raik Tietze, Fredrik, Elisa Au Fonseca, Alexandre Biamonti, Albert Foresythe, Greg Francis (Mariam og Ronja var ikke til stede).

I tillegg til kumitetrening og randori, ble det også kjørt basisøkter hver morgen. I løpet av de tre dagene fikk man hurtighetstrening med Raik Tietze, sprinttrening med Albert Foresythe og Fit2Fite («fighting moves to funky grooves») med Greg Francis.

Med en tøff, men inspirerende start på høstsesongen, håper vi at våre utøvere er klare for å ta fatt på nye utfordringer.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.