Festmiddag hos ordføreren i rådhuset

22.04.2016

Våre norgesmestere i eldste junior og seniorklasser var invitert på festmiddag hos ordføreren. De som hadde anledning til å delta var Eirill Bungum, Tilde E. Eine, Ronja Ek, Carl Gustav D. Myreng, Ariana Alic og Gitte H. Brunstad. I tillegg var Shihan Henriksen invitert og deltok.

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh hadde invitert på festmiddag i rådhusets festsal. De inviterte var samtlige av Bærums norgesmestere i eldste junior og seniorklasser 2015, samt medaljevinnere internasjonalt, vinnere av årets idrettsstipender og vinnere av årets ildsjelpris.

Middag hos ordføreren i rådhusets festsal

Middag hos ordføreren i rådhusets festsal

Det er jo en ære, og viktig for vårt idrettslag, å bli invitert til ordføreren sammen med Morten Skauge fra kommunestyret, kommunens idrettsadministrasjon og Bærum idrettsråd. Det var taler, kulturinnslag, tapasbord, drikke, og utdeling av gaver, blomster, idrettsstipend og årets ildsjelpris.

Vi hadde kandidater til idrettsstipend, og Ronja Ek var valgt ut som den eneste fra karate, blant de som ble tildelt idrettsstipend.

Ronja og Bærums ordfører

Ronja og Bærums ordfører

Videre ble alle våre utøvere som var til stede presentert, og fikk gaver fra kommunen. Et hyggelig initiativ og fin gest overfor utøvere som står på innen sin idrett.

Våre utøvere flankert av Morten Skauge og ordfører Lisbeth Hammer Krogh

Våre utøvere flankert av Morten Skauge og ordfører Lisbeth Hammer Krogh

Vi gratulerer igjen alle våre utøvere, og spesielt Ronja med årets idrettsstipend!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.