Ishøy-gull til Mariam

04.03.2016

Mariam Skogland viste kjempefin fremgang ved å ta gull i årets Ishøy Cup! Mizuchi karateklubb tok med seg syv medaljer hjem fra Ishøy Cup som ble avholdt 26.-28. februar 2016 i Danmark. Klubbens utøvere representerte denne gangen Team Viking Noway.

Mariam kom øverst på pallen

Mariam kom øverst på pallen

Mariam Skogland tok gull i kumite jenter kadett -47 kg. Det var en stor prestasjon av Mariam!

Gitte H. Brunstad tok nok en gang en flott seier i kumite damer senior -68 kg!

Gitte tok gull i sin kumiteklasse

Gitte tok gull i sin kumiteklasse

Ismail Bellemkhannate hadde en travel dag, og reiste hjem med to fine bronser, både i kumite herrer u21 og kumite herrer senior!

I tillegg tok Ariana Alic sølv i klasse senior damer -55 kg, Ronja Ek bronse i kumite junior lag (mix lag med svenskene Nathalie Lindström og Heloise Hedbom) og Mariam Skogland bronse i kumite kadett lag (sammen med Marie Johnsen og Marie Sigvartsen Dahl).

Fredrik Sundby, Christian T. Steen, Eirill Bungum, Tilde Eine, Ronja Ek og Silje Vedvik deltok også på stevnet i helgen. De reiste hjem uten medalje individuelt denne gangen, men kommer sterkere tilbake. Vi takker arrangøren for et bra gjennomført stevne, en takk til coach Mikael Ek og supporterne (foreldre).

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.