Fredrik ble beste gutt i Boden Open

15.02.2016

Utøvere fra Mizuchi karateklubb sto for kjempefine prestasjoner under Boden Open 13. februar 2016, i Boden, Nord-Sverige. I tillegg til en fin helg med fokus på karate, var det også mye sosialt samvær. Denne gang ble det bl.a. også tid til isfiske, aktiviteter i Eventyrbadet, kafébesøk, middager og jogging i snøvær. Turen har vært arrangert av sensei Ek i flere år.

Stevnet, som ble arrangert for 31. gang, er spesielt tilrettelagt for barn og ungdommer, og ble som alltid arrangert prikkfritt. Stevnet kan anbefales for ivrige karateklubber. Troppen fra Mizuchi bestod av seks utøvere og syv foreldre. De fleste reiste torsdag kveld med fly fra Gardermoen til Luleå via Stockholm. Noen foreldre dro allerede på onsdag for å rekke isfiske.

Fiskemiddag på karatetur

Fiskemiddag på karatetur

Fredag formiddag ble innledet med tidlig trening i Bodens karateklubbs fine dojo. Her foregikk siste finsliping før lørdagens konkurranse. Konkurransedagen startet med deltagelse av fire av våre utøvere (barn) før lunsj. Her stilte Ronja Ek og sensei Mikael Ek som coacher.

Mizuchi hadde et kanonsterkt lag i kata med Christian T. Steen, Amund Hillestad og Jacob Stray Pedersen. De tok en kjempefin seier etter fire kamper. Det fortsatte med gull til Amund Hillestad i kata gutter 12 år, etter meget sterk innsats i flere kataomganger.

Ingrid Halvari gikk sterkt og vant innledende runde i kata jenter 13 år, men gikk så dessverre på et tap med 1-4 i flagg mot klassevinneren, og det ble ingen medalje denne gang. Christian T. Steen gikk til finale i gutter 13 år kata, men måtte se seg slått av en sterk finsk katautøver.

I kumite gikk Amund Hillestad og Jacob Stray Pedersen til finale i gutter klasse 12 år. Jacob tok seieren denne gang. Christian T. Steen hadde ikke helt marginene på sin side i kumite gutter 13 år, så denne gangen ble det bronse. Våre fire yngste utøvere tok tre gull, to sølv og én bronse. Dette er sterke prestasjoner i en konkurranse med svært gode utøvere fra Norge, Sverige og Finland.

Mizuchis utøvere i Boden Open med medaljefangsten

Mizuchis utøvere i Boden Open med medaljefangsten

Senere på dagen var det tid for de eldre utøverne. Her innledet Fredrik Sundby med et flott sølv i klasse kata kadett gutter. Kort deretter tok Ronja Ek sølv i klasse kata junior jenter. I tillegg stilte hun i kata damer senior, åpen klasse, og tok en sterk bronsemedalje.

I kumite gikk Fredrik Sundby frem til finale i kadett gutter -63 kg, men fikk se seg slått av en betydelig tyngre motstander. I junior -59 kg var Ronja Ek sterk og tok gull etter flere overbevisende kamper.

Avslutningsvis fikk Fredrik Sundby bestemannspremien på guttesiden for sine flotte prestasjoner.

Stevnet kan anbefales. Det er høyt nivå på utøverne og det er muligheter for mange spennende sosiale aktiviteter.

Røye. Fangstperson ukjent.

Røye. Fangstperson ukjent.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.